mynewspapers.net

Hur kan jag göra en duk markis vattentät?Duken gör en bra cover som en markis och levereras i en mängd färger. Tätskikt på akryl duk, som utgör majoriteten av täcker, avtar. Du kan dra sig tillbaka det i ett par timmar, så länge du har rätt tillbehör för jobbet.

Instruktioner

• Rengör tyget med vatten och ett milt rengöringsmedel som diskmedel eller elfenben tvål. Använd en mjuk borste scrub för att rengöra tyget.

• Häll en blandning av tvål och vatten och blekmedel på svåra fläckar och låt det sitta i 10-15 minuter. Skrubba det färgade området igen. Använd 1 gallon vatten, 1/4 kopp av elfenben tvål och 1/2 kopp blekmedel.

• Låt den materiella torrt helt.

• Täcka väggar och artiklar runt där förtältet hänger med plastfolie eller flytta förtält materialet till en öppen plats, till exempel gräsmattan, att behandla den. Om du flyttar den till gräsmattan, placera en plastfolie under det att förhindra fläckar eller smuts från att komma på den.

• Spraya på två lätta strykningar av petroleum - eller fluorpolymer-baserade tätskikt vätska. Den levereras i en sprayflaska för lätt applicering. De flesta outdoor-butiker och byggvaruhus bära dessa produkter. Ditt främsta mål är att spraya första strykningen på jämnt, horisontellt rör sig över materialet. Låt det torka i flera timmar och sedan tillämpa andra lagret, flytta över vertikalt. De korsade program säkerställa full täckning.