mynewspapers.net

Hur kan jag förbättra CPU-hastighet i en Dell Pentium Dual Processor T2330?

Hur kan jag förbättra CPU-hastighet i en Dell Pentium Dual Processor T2330?


Dell Pentium Dual Processor T2330 är en något långsam CPU används i flera modeller av bärbara datorer. En CPU eller centralenhet, är den enhet som utför de många beräkningar en bärbar dator kräver för att fungera varje sekund. För att påskynda den T2330 processorhastighet, ändras flera inställningar inom den bärbara datorn. Inställningarna ändras via operativsystemet Windows Energialternativ i avsnittet Kontrollpanelen i den bärbara datorn.

Instruktioner

• Tryck på Windows "Start" knappen och välj "Kontrollpanelen" på menyn. På Kontrollpanelen väljer du alternativet "System och underhåll" och välj sedan "Energialternativ".

• Klicka "High Performance" i avsnittet "Power planer". Ändra den aktuella planen till högpresterande berättar din bärbara dator att använda så mycket CPU-hastighet och kraft som möjligt. Klicka på knappen "Ändra schemainställningar" under alternativet högpresterande plan.

• Klicka på "Ändra avancerade inställningar" och scrolla ner fönstret till fältet "Processor power management". Klicka på lilla plus symbol för att expandera i fältet och markera numret under "Minsta processortillstånd." Se till att antalet "100" anges i detta fält. Klicka på fältet "Maximalt processortillstånd" och se till det tal som angetts är "100". Detta anger den bärbara datorn att använda alla CPU på uppgifter den körs, utnyttja den fulla kraften av CPU.