mynewspapers.net

Hur kan jag fixa min rippade Jeans?

Hur kan jag fixa min rippade Jeans?


Jeans blir ofta stel och obekväm förrän du har slagit dem i genom att bära dem. Ett par jeans mot slutet av sitt liv vara ofta så mjuk som ett par pyjamas byxor. Tyvärr ett par gamla jeans är också mycket känslig, och en reva i jeansen kommer att innebära slutet för byxorna om inte du kan lappa dem. Även om det är mindre arbete att gå ut och köpa ett par nya, laga dina jeans kommer att spara mycket pengar och även förlänga användningen av din skönaste par byxor.

Instruktioner

• Skär en denim patch för att matcha storleken och formen av revan i dina jeans med en sax. Skär plåstret bör vara minst ett par centimeter bredare och längre än revan i dina jeans.

• Vänd dina jeans inifrån och ut och placera plåstret på insidan av revan. Placera sömnad pins längs kanten av plåstret att hålla den på plats.

• Sy plåstret på plats på jeans med en symaskin. Sy en rad stygn längs kanten av plåstret. Ta bort sömnad stiften. Sy ett sicksack stygn mönster längs plåstret att förankra det ordentligt på plats.

• Vrid jeansen högra sidan ut. Sy ett sicksack mönster över utsidan av revan stänga den och att ytterligare säkra lappen till jeansen.