mynewspapers.net

Hur kan jag få mina naglar ren och vit?Medan nästan alla vet hur till klippa naglarna med clippers, innebär ordentlig nagelvård mycket mer än så. Att ha rena, bra välklippta naglarna är en viktig del av den övergripande presentationen. Dåligt underhållna naglar kan vara smutsig, spröd och gulnade, som ser oprofessionellt och allvarligt kan förringa ett annat attraktivt utseende. Ta dig tid att regelbundet manikyr naglarna hjälper dem att hålla sig friska och starka. Lyckligtvis, rengöring och vitare dem är en snabb och enkel process.

Instruktioner

• Trimma varje nagel med en nagelklippare och sedan jämna ut kanterna med en smärgel styrelse. Undvika metall filar, som är hårt nötande och kan skada dina naglar. Runda av några vassa eller ojämna kanter att förhindra oavsiktlig snagging och slita av spiken senare. Om du väljer, kan du också använda en spik buffert jämna naglarna yta och eliminera fula åsar.

• Njut av dina fingertoppar i varma, tvål vatten ett par minuter att mjuka naglar och hud. Detta kommer att lossa någon smuts som har satt sig in i sprickor runt och under naglarna och gör det lätt att ta bort.

• Skrubba naglarna försiktigt med en mjuk borste Nagelborste att ta bort all smuts. Var noga med att rengöra både ytan och undersidan av naglarna med borsten. Om du har någon särskilt envis smuts under naglarna som borsten inte kan nå, ta bort det försiktigt med ett litet verktyg som en orangewood pinne eller en tandpetare. Några spik clippers också kommer med en bifogad verktyg för att rengöra under naglarna.

• Blanda 2 1/2 matskedar bakpulver med en matsked av väteperoxid. När lösningen har uppnått en pastaliknande konsistens, Använd en ren bomullstuss för att sprida pastan över ytan och under spetsen på varje nagel. Låt blandningen på plats i cirka tre minuter.

• Skölj av pastan med varmt vatten och klappa torrt med en ren handduk. Upprepa reningsprocessen en gång i veckan och bakpulver och peroxid behandling var sex till åtta veckor för att hålla dina naglar ser sitt bästa.