mynewspapers.net

Hur kan jag få in i min e-post om jag inte kommer ihåg mitt lösenord eller ID?Lösenord och ID: N finns för att skydda e-postkonton och andra saker från människor som inte har rätt att komma åt. Det anstår dig att komma ihåg ditt lösenord och ID detaljer. Om du glömmer dem, kan att få tillbaka ditt e-postkonto bevisa mycket svårt. Detta är dock det ska vara. Enkel åtkomst till e-postkonton utan rätt säkerhet detaljer skulle vara ologiskt.

Påminnelse om lösenord

Om du försöker logga in på ditt e-postkonto men misslyckas med att ange ditt lösenord eller ett felaktigt lösenord, uppmanas e-postkonton du med en påminnelse om lösenord. Till exempel kan läser "mitt första husdjur", utlösa din hjärna till att komma ihåg att lösenordet är "shnookums." I vissa e-program, måste du klicka på "Jag kan inte komma åt mitt konto" eller liknande. Du väljer sedan "Jag har glömt mitt lösenord" eller liknande och följ instruktionerna.

Kontakta tjänsteleverantören

Om din operatör inte har ett förfarande för "Jag kan inte komma åt mitt konto", måste du informera dem om din svåra situationen något annat sätt. Skapa ett annat e-postkonto och skicka ett meddelande som förklarar situationen. De ska svara på din e-post ge ytterligare instruktioner. Förhoppningsvis blir dessa instruktioner rigorösa och mödosam. Om det var löjligt lätt att ta reda på någons e-postadress och ID Detaljer detta sätt, skulle du inte nödvändigtvis ha ett e-postkonto med att viss tjänsteleverantör.

Lagrade Detaljer

Om du har lagrat dina lösenord och ID Detaljer någonstans, kan det nu vara din frälsande nåd. Trots att det är en säkerhetsrisk, gör vissa människor en notering på deras lösenord och ID-uppgifter, antingen elektroniskt i en vanlig textfil, eller på en bit papper. Leta reda på filen på datorn eller spåra upp papper och du kommer att ha de detaljer du behöver få åtkomst till ditt e-postkonto.

Prova andra lösenord

Om du har flera lösenord för andra konton av olika typer, kan du prova dem på det konto som du inte kommer åt. Många människor använder den samma lösenord mer än en gång som ett stöd för minnet, även om bruket är ogillat av säkerhetsexperter. Tänk dock att några lösenord inmatningsrutor endast möjliggöra några försök innan du låser dig i flera timmar. Detta är frustrerande om du kämpar för att komma åt ditt eget e-postkonto, men en lovvärd säkerhetsfunktion ändå.

Gmail

Klicka på länken i resurser. Klicka på en av följande alternativknappar: "Jag vet inte mitt lösenord" eller "Jag vet inte mitt användarnamn." Eftersom detta är ett radio-knappen Alternativ, kan du bara välja ett alternativ. Om du väljer "Jag vet inte mitt lösenord", du får meddelandet: "för att återställa ditt lösenord, ange det användarnamn du använder för att logga in på Google. Detta kan vara din Gmail-adress, eller en annan e-postadress som du kopplat till ditt konto." Ange din e-postadress i rutan. Klicka på den blå knappen "Fortsätt". Följande meddelande visas: "återställa lösenordet med hjälp av verifiering metoden nedan: få en verifieringskod (via SMS) på min telefon." Ange ditt telefonnummer och en CVV-kod kommer att skickas till dig. Om du väljer "Jag inte vet mitt användarnamn" uppmanas du att "Ange din återställningsadress" "Ange namnet på kontot" och "Bevisa att inte du är en robot" genom att skriva två bitar av text och sedan trycka på blå "Skicka"-knappen.

Yahoo

Klicka på länken i resurser. Du kommer att se: "vad du har problem med ditt Yahoo!-konto?" Klicka på en av följande alternativknappar: "Jag har ett problem med mitt lösenord" eller "Jag glömde min Yahoo! ID." Eftersom detta är ett radio-knappen Alternativ, kan du bara välja ett alternativ. Klicka på den gula "Nästa" knappen. Om du väljer "Jag har ett problem med mitt lösenord" du får meddelandet: "vi behöver lite information för att verifiera ditt ID. Detta skyddar ditt konto från obehöriga." Eftersom du måste ange ditt Yahoo-ID, skulle detta inte vara till stor hjälp, som du har glömt både ditt lösenord och ditt Yahoo-ID. Gå tillbaka ett steg och klicka på "Jag glömde min Yahoo! ID" i stället. Klicka på den gula "Nästa" knappen. Du får meddelandet: "Vi måste matcha all information nedan med våra kontoposter att lokalisera ditt Yahoo! ID." Ange din e-postadress. Detta måste vara ett verifierat konto, redan registrerade som en suppleant till ditt Yahoo!-konto. Ange din födelsedag datum med dag, månad och år. Ange ditt bosättningsland. Ange ditt postnummer. Klicka på den gula "Nästa" knappen. Dina uppgifter kommer att skickas till din alternativa e-postadress.

Hotmail

Klicka på länken i resurser. Du kommer att se: "återställa ditt lösenord. För att återställa ditt lösenord, ange ditt Microsoft-konto och tecknen i bilden nedan." Följ instruktionerna och klicka på den blå "Nästa" knappen. Du kommer att se: "återställa ditt lösenord. Välj ett alternativ för att återställa ditt lösenord." Välj mellan "Email jag en reset länk" och "säkerhetsfråga." Om du väljer "Email jag en reset länk" ombeds du ange din e-postadress. Om du väljer "Säkerhetsfråga" kommer ni att lämna information som du redan har givit, till exempel namnet på den första gatan bodde du i. När du har uppfyllt antingen säkerhetskraven, kommer dina uppgifter att avslöjas.