mynewspapers.net

Hur kan jag få ett hem inspelningsstudio till grossistpriser?

Hur kan jag få ett hem inspelningsstudio till grossistpriser?


Hem inspelningsstudior används för att spela in CD-skivor eller ljuddata som instrumental musik eller sång utan att gå till en professionell inspelningsstudio. Priserna för home recording studios kan variera kraftigt beroende på märke och typ av färdskrivare som används, men det går att få bra erbjudanden om färdskrivare, även till punkten att få studion för partihandel kostnader.

Instruktioner

• Köpa hem inspelningsprogramvara för en hemdator. En av de enklaste sätten att minska kostnaderna för hem inspelning studio är att använda programvara för att minimera kostnader. Programvaran innehåller de flesta av inspelning behov, såsom redigeringsalternativ. Eftersom programvaran är billigare än traditionella inspelning metoder, sänks priset på studion. Programvara finns på musikaffärer, online-butiker eller till och med butiker som säljer elektroniska apparater som datorer, kameror, mikrofoner och TV.

• Få begagnad utrustning. Köpa den utrustning som används kan minska kostnaderna för att inrätta en studio samtidigt tillhandahålla högkvalitativ utrustning. Kostnaderna hamnar ofta nära grossist kostnaderna. Begagnad studioutrustning finns tillgänglig online genom auktionering webbplatser. Vissa lokala musikaffärer kan också ha använt inspelningsprogramvara tillgänglig.

• Leta efter försäljningen på äldre utrustning i butiker. Butiker som säljer recording studioutrustning, såsom musikaffärer eller elektronikbutiker, lägre ofta kostnader för äldre utrustning när den nyaste utrustningen kommer, enligt ljud inspelning råd. Detta kan medföra kostnader nära grossistpriser utan att kompromissa med kvalitet eller riskera skador från tidigare ägare.

• Tillbringa ca 20 procent av kostnaden för inspelningsstudio på mikrofonen. Medan kompromisser i pris inte kommer att göra stora skillnader i programvara eller studio utrustning, är mikrofonen en av de viktigaste komponenterna i studion. Ljud inspelning råd föreslår att minst 20 procent av kostnaden för studion skulle gå till mikrofonen.