mynewspapers.net

Hur kan jag bygga med landskap marksten?

Hur kan jag bygga med landskap marksten?


Läggare kan användas att bygga landskapselement som uteplatser, steg och stödmurar. Liggande asfaltläggare kommer i olika material, inklusive tegel, skiffer, betong, kalksten och granit. Eftersom de flesta läggare har två eller flera platta sidor, är det enklaste sättet att bygga med dem stapla dem som block och fästa dem med murbruk. Du kan använda denna stapling teknik för att bygga en tröskel på toppen av din befintliga trottoaren. Du kan också använda stapling tekniken för att bygga en upphöjd bädd som är upp till 2 fot lång runt en befintlig trädgård.

Instruktioner

• Mäta en rektangulär kontur för din dörr med en längd av 35 1/2 tum för att avsnittet är parallell med dörröppningen och en bredd på 23 1/2 inches för arbetsmarknadens parter. Markera varje hörn med en krita blyertspenna. Rita konturerna av din dörr tre sidor med din krita blyertspenna och en yardstick; delen av ditt hus där du dörren öppnas kommer att fungera som den fjärde sidan.

• Skär varje engineering tegel i hälften med hjälp av ett måttband och en penna för att markera halvvägs på varje tegelsten. En kall mejsel på pennan markerar och peka på den med din tegel hammare tills det går sönder på mitten eller halvera tegelstenar med en cirkelsåg som har utrustats med frimureriet blad.

• Scoop murbruk på din murslev. Använda den platta sidan av murslev för att sprida murbruket efter krita linje på trottoaren. Använd den kam sidan av murslev hålls kvar vid mindre än en 45-graders vinkel för att kamma mortel jämnt på trottoaren ytan.

• Säng halv-tegelstenar genom att trycka dem jämnt i morteln justera varje tegelsten med din nivå som du arbetar. Åter kamma mortel om det blir skorvig eller ta bort den och tillämpa mer murbruk. Upprepa processen tills den första raden av tegel har slutförts. Lägga till rader tills dörren är på rätt höjd för din dörr.

• Sprida murbruk över hela översta raden av tegel med den platta sidan av murslev. Placera del av skiffer på murade tegelstenar och tryck ner den. Använda en klubba och nivå för att knacka ner det skiffer steget 1/4 tum lägre fram än i tillbaka till direkt regnvatten från dörröppningen.

• Använd en trädgårdsslang för att göra ett utkast där du vill ha din upphöjd bädd byggas runt utsidan av din befintliga trädgård. Spraya en krita linje bredvid slangen att Visa där du bör placera tegelstenar. Lägg ut en praxis rad med tegelstenar för att kolla på avståndet sedan ta bort dem.

• Efter krita linje gräva ett 1 1/2-tums tråg runt din befintliga trädgård med din spade som är en tum bredare än av tegel. Fyll i tråg med sand med din spade. Tryck på varje tegelsten ordentligt in i sanden med en nivå för att kontrollera anpassningen. Knacka på tegel vid behov med en gummiklubba då check med din nivå att hålla dem i linje.

• Scoop murbruk på murslev. Använd plana sidan av murslev att sprida murbruk på tre tegelstenar i taget om 1-tums tjock och nästan lika bred som tegel. Använd den kam sidan av murslev att försiktigt kamma mortel till den första gruppen av tegel. Tryck på varje tegelsten ner ordentligt i mortel med en nivå och gummi klubba för att anpassa tegelstenar.

• Fortsätt mortaring för varje rad tills den upphöjd bädd är en till två - fot hög. Lägg till bullnose tegelstenar som den sista raden att ge upp sängen ett snyggare utseende. Låt murbruket torka följande tillverkarens anvisningar innan du vattna dina växter.