mynewspapers.net

Hur kan jag bli lös hud på halsen?

Hur kan jag bli lös hud på halsen?


Viktminskning och åldrande orsakar lös hud mellan hakan och nyckelben. Huden sträcker sig för att rymma extra vikt, och om du förlorar flera pounds, din hals hud inte kan återfå sin återhämtningsförmåga. Slapp hals hud är också en normal del av att bli äldre. Du kan minimera lös hud genom peeling, göra hals-firming övningar eller få kirurgiska hals hiss.

Exfolierande

Lös hud kan återfå sin elasticitet av regelbunden peeling och återfuktande. Du kan använda någon peeling behandling som Kate Somerville ExfoliKate intensiv exfolierande behandling, som du kan köpa online eller på specialitet butiker, eller Avons slapp hals hudbehandlingar. Du kan också göra din egen peeling behandling med en del grova kosher salt och en del olivolja. Gnid en generös mängd av blandningen på halsen tills saltet löses upp. Upprepa en gång varje dag. Din hud kommer så småningom få sin elasticitet och hängande kommer att minskas något.

Halsen övningar

Halsen övningar kan användas i samband med exfoliering behandlingar och bidra till att stärka musklerna under huden för att göra huden visas fastare. För den första omgången, lyft din hals upp så högt som möjligt medan du använder tummen och pekfingret att försiktigt dra ner på huden hals. Håll i 30 sekunder. Därefter placerar tummen bakom benet under hakan, tryck tungan mot den nedre delen av munnen, så det är nästan rörande din tumme. Upprepa 20 gånger.

Kirurgiska ingrepp

Kirurgiska ingrepp är det mest radikala, dyrt och den mest effektiva sättet att bli av med lös hud på halsen. De två kirurgiska ingrepp att hjälpa att bli av hångla flå är hals- och facelifts. Från och med 2009, hals- och facelifts kosta mellan £2,600 och £5,850. Hals-lift sträcker huden på halsen upp under hakan och skär ut eventuellt överskott som måste tas bort. Förfarandet är ganska rutinmässig och tar mindre än en timme att utföra. En ansiktslyftning sträcker huden på halsen mot öronen och innehåller vanligen kinden och andra hud åtstramning. Detta förfarande rekommenderas om du är missnöjd med andra områden i ansiktet förutom halsen.