mynewspapers.net

Hur kan jag bli av nyckelpigor i mitt hus?

Hur kan jag bli av nyckelpigor i mitt hus?


Nyckelpigor visas från ingenstans, svärma runt ditt fönster och dörrar när vädret blir svalare. En nyckelpiga kan vara söt, är en hel armé av dem ett irritationsmoment. Ta bort nyckelpigor från ditt hem är inte svårt men kan vara tidskrävande. Det finns flera metoder att befria ditt hus av nyckelpigor. Efter bort nyckelpigor, kan du undersöka ditt hus och vidta förebyggande åtgärder för att säkerställa att ett nytt parti av nyckelpigor inte kan angripa ditt hem.

Bekämpningsmedel och fällor

Som många insekter dras nyckelpigor till ljus. Insekt ljus fällor, finns på hem förbättring butiker, kan hjälpa lösa ditt angrepp problem. När nyckelpigor närma sig ljuset, de dödade och lagras i fällan. Fällorna innehålla flyttbara patroner, vilket gör det lätt att avyttra buggar utan att faktiskt röra dem. Ljusa fällor ska placeras runt dörrar och fönster. Sprutar bekämpningsmedel på nyckelpigor är ett effektivt sätt att döda dem. Även bekämpningsmedel arbeta snabbt, bör inte de användas om du har små barn eller husdjur som kan av misstag äter för bekämpningsmedel. Undvik att använda bekämpningsmedel i köket som de kan förorena livsmedel och mat förberedelse områden. När nyckelpigor har dött, snabbt avyttra dem.

Sopning och dammsugning

Du behöver inte nödvändigtvis dyrt sprayer eller fällor för att bli av med nyckelpigor i ditt hem. En kvast och SOPSKYFFEL kan för att ta bort fel från golv. Efter du sopa upp nyckelpigor, släpp dem i din trädgård, långt från ditt hus. Dammsugning är det bästa sättet att nå buggar som inte kan sopas i en SOPSKYFFEL. Efter dammsugning nyckelpigor, placera dammsugare väska eller innehållet i behållaren till en soppåse. Stäng påsen ordentligt och placera den i en utomhus soptunna. Om du är bekymrad över nyckelpigor återvänder till ditt hem, kommer att en snabb spray av bekämpningsmedel döda dem.

Förebyggande

Efter du har blivit av med en nyckelpiga angrepp, är det viktigt att vidta åtgärder för att förhindra en ny. Enligt University of New Hampshire Cooperative Extension är nyckelpigor mer sannolikt att ange ditt hus på en solig dag efter en period av kallare väder. Du kan förbereda och förhindra eventuella framtida angrepp genom att noga inspektera områdena runt dina dörrar och fönster för sprickor som kan tjäna som ingångar i buggar. Använd täta att reparera små sprickor och ersätta skadat trä om det finns stora sprickor eller hål runt dörrar eller fönster. Tillämpa gummilister på botten av dina dörrar att eliminera brister. Nyckelpigor kan även ange ditt hem via luckor eller hål runt rör och elektriska ledningar. Dessa områden bör också drivna eller repareras. Små hål eller revor i fönstret eller dörren skärmar kan tillåta nyckelpigor ange ditt hem. Hålen bör repareras med en lapp kit, finns på hem förbättring butiker, eller skärmen bör ersättas om det finns ett stort hål.