mynewspapers.net

Hur kan jag bli av med kärlekshandtag?

Hur kan jag bli av med kärlekshandtag?


Bli av med dessa hemska kärlekshandtag genom rätt kombination av kost och motion. Du kommer att behöva tona din rygg och core muskler för att bli av med kärlekshandtagen. Att förlora vikt övergripande kommer också att hjälpa dig att minska din kärlek handtag.

Diet

Äter en hälsosam, balanserad kost för att gå ner i vikt och bli av med din kärlek handtag. Det är omöjligt att gå ner i vikt på ett ställe, därför du har att förlora vikt övergripande. Du kan fortfarande tonar specifika ställen, men för bästa resultat måste du vara en hälsosam vikt. Äta fem till nio portioner frukt och grönsaker varje dag. Äta fullkorn (hela korn bröd, fullkornsvete pasta, råris, etc.). Ät magert protein som kyckling, Turkiet, fisk och andra magra köttbitar. Får massor av protein genom icke-kött källor som nötter, frön, bönor, ägg och låg fetthalt mejeriprodukter som mjölk, mager ost och yoghurt. Drick mycket vatten. Undvika drycker som innehåller mycket socker som läsk, förblandade te och juice. Diet drycker hjälper inte nödvändigtvis dig gå ner i vikt; Faktum är att de även kan leda till mer hungrig och går upp i vikt--så använd dem sparsamt om alls. Äter rätt slags fett från källor som olivolja och fisk. Undvik ohälsosamma transfetter eller mättade fetter. Överväga att ta en multivitamin att hjälpa din kropp får alla näringsämnen den behöver.

Träning

Motion minst 30 minuter tre till fem gånger varje vecka. Gör både aeroba övningar och styrka utbildning för att få bästa resultat. Varje gång du tränar, inkludera övningar som tonar musklerna under och runt din kärlek handtag, som de som följer.

Ben fladdrar

Ligga med ansiktet på golvet med armarna dina sidor. Lyft ditt huvud från golvet och titta rakt fram. Sparka benen upp och ner något i 20 sekunder. Vila i 20 sekunder och upprepa övningen. Denna övning toner ryggmusklerna, som hjälper dig att minska din kärlek handtag.

Cykel eller vrida Crunch

Tone många av magmusklerna genom att göra cykeln. Ligg på rygg med händerna bakom huvudet och benen ut raka. Lyft upp benen till om en 45 graders vinkel och lyft ditt huvud från golvet något. Ta in din vänstra ben, böja på knäet medan du vrida överkroppen så att ditt knä och höger armbåge är röra eller nästan röra. Räta ut igen och upprepa med andra sidan. Göra 25 för varje sida.

Ständiga vändningar

Stå med fötterna skuldra bredd isär. Twist med din torso till vänster. Som du vrida, punsch åt vänster med din högra arm. Gå tillbaka till centrum och vrida till höger medan stansning med din vänstra arm. Upprepa detta 100 gånger. Inte bara kommer du tona din torso men du kommer att få en mini-aerob träning också.