mynewspapers.net

Hur kan jag bifoga ett fotsteg till min befintliga metall sängram?

Hur kan jag bifoga ett fotsteg till min befintliga metall sängram?


Grundläggande metall sängramar saknar inte bara områden där en fotgavel kan fästas, men de kan inte utsträckas helt till foten av madrassen. Detta gör att skapa en plats om du vill bifoga en fotgavel lite knepigt, men du har bara att utvidga ramen eller fotbräde tills de uppfyller. Processen varierar något beroende på hur dina fotsteg konstrueras och storleken på din säng. Skapa en förlängning som glider på de befintliga stomme och håller dina fotsteg fast fungerar med de flesta footboards och metallstomme.

Instruktioner

• Ta bort madrassen och box våren från din sängram. Mät avståndet från chefen för din säng till den plats där du vill ha den fotbräde placeras.

• Markera din avståndsmätning med en penna på båda de två och fyra. Använd en rak kant för att rita en rak linje där styrelsen ska klippas. Använda sågen för att skära varje bit till längd.

• Klämma en bit av virke till varje sida av sängramen, med två klämmor på varje sida. Den övre kanten av trä ska radas upp exakt med den övre kanten i läppen på metallramen.

• Plats fem 90-graders vinkel metallfästena längs varje bräda, en i varje ände av metallramen och andra jämnt fördelade mellan dem. Ett ansikte av varje fästet ska sitta platt mot den övre kanten av styrelsen, med andra ansiktet tätt mot insidan av sängramen. Skruva fast varje tätt till styrelsen från toppen, med en borr med lite drivrutin eller en makt skruvmejsel.

• Ta bort de C-klämmorna. Metallfästena bör hålla din styrelser säkert på ramen. Konsolerna håller brädorna på plats, men eftersom de inte skruvas direkt mot ramen, de tillåter dig att enkelt lyfta styrelser av om du väljer att ta bort fotgavel.

• Placera dina fotsteg mot ändarna av din träram tillägg. För en trä fotgavel, använda 1/4-tums borr borra två hål genom varje sida av fotsteg, direkt i ändarna på de två och fyra. Säkra fotsteg på ramen genom att placera en eftersläpning bult i varje hål och med skiftnyckel för att vrida huvudet medurs tills det är tätt.

• För metall footboards, hitta rörmokare två hål rem som passar runt stolpar i dina fotsteg ram. Remmen ser ut som en båge med en flik på varje ände som har hål för skruvarna. Placera en rem runt en bar på varje sida av fotsteg och skruva fast remmen till ändarna av trä bitar genom att placera en trä skruv genom hålet i varje flik och skärpning.

• Återmontera box våren och madrass. Lägga till en säng kjol för att dölja den trä inramning.