mynewspapers.net

Hur kan jag använda Microsoft Windows Photo Story 3 att göra en Digital ram?

Hur kan jag använda Microsoft Windows Photo Story 3 att göra en Digital ram?


Microsoft Windows Photo Story 3 är ett bildspel-byggnad program som tillåter användare att skapa en film med bara bilder och ljud. Detta gör programmet passar utmärkt för att skapa foto visar för användning i digitala ramar. För att använda Microsoft Windows Photo Story 3 för att göra en digital ram, måste du ha en ram som stöder videofiler. Även om Photo Story 3 använder bilder för att skapa projekt, lagras det färdiga projektet som Windows infödda WMV video filformat.

Instruktioner

• Ladda ner Photo Story 3 från Microsofts webbplats om du inte har det installerat på din dator (se resurser). Photo Story 3 är gratis att ladda ner och fungerar på alla versioner av Windows sedan Windows XP. Installera Photo Story 3 till ditt system genom att gå till mappen "Downloads", dubbelklicka på programikonen och efter avskärmer genom installationen.

• Öppna Photo Story 3 på datorn. Gå till "Start", "Alla program" och klicka på "Photo Story 3 för Windows" från listan. När programmet startar, klicka på "Börja en ny berättelse" och klicka "Nästa" för att öppna ett nytt projekt.

• Klicka på knappen "Importera bilder". Navigera till mappen som innehåller bilderna du vill visa på din digitala ram, belysa en eller alla bilder i mappen och klicka på "Öppna" för att lägga till dem i projektet filmremsan.

• Dra och släpp bilder på filmen band till någon annan plats på filmremsan att ändra ordningen som bilderna visas. När du har bilderna där du vill ha dem, klicka på "Nästa" för att gå vidare.

• Klicka på någon bild på skärmen och skriv följande i rutan som kommer upp till lägga till rubriker på någon av bilderna och klicka sedan på "Nästa". På följande sida, lägga till en berättarröst till bilderna du vill genom att klicka på mikrofon-ikonen på sidan och talar i mikrofonen är ansluten till datorn. När du är klar, klicka på "Nästa".

• Tryck på knappen "Välj musik" på sidan "Lägg till bakgrundsmusik" om du vill lägga till ett ljud bakgrundsspår i projektet foto. Leta upp en ljudfil på din dator och dubbelklicka på filen för att lägga till den i projektet. Om musiken inte är tillräckligt lång för att spela under projektets hela bilden, klicka på "Välj musik" igen för att lägga till en andra audio arkivera till projektet.

• Fortsätta att finalen "spara din story" skärm. Välj "spara din berättelse för uppspelning på din dator" och klicka på "Bläddra"-knappen. Markera den mapp där du vill att Photo Story 3 filmen att spara och ange ett namn för projektet. Klicka på "Spara".

• Anslut din digitala ram till din dator med binder med rep med ramen. Öppna mappen ram på din dator och överför videofilen till ram genom att dra och släppa filen i mappen ram.