mynewspapers.net

Hur kan du röra en 5 Gallon hink med färg?

Hur kan du röra en 5 Gallon hink med färg?


Målarna hitta ofta 5-gallon hinkar oumbärlig för stora och små projekt både. Professionella entreprenörer köper ofta 5-gallon hinkar med färg för att använda på större jobb, medan husägare kan blanda flera mindre burkar färg tillsammans i en hink att skapa en enda, jämn färg. Men kan färgen separat och lösa när du använder så stora mängder. Under omrörning 5-gallon hink med färg kräver en viss teknik att säkerställa jämn färg i hela och förhindra onödig påfrestning på armarna.

Instruktioner

• Placera 5-gallon hink ovanpå sprida ut tidningen eller en damm blad.

• Lägre en tung färg pinne avsedd för användning i en 5-gallon hink i hinken, skrapa det längs ena kanten på skopan. Att spetsen på pinne att röra botten av hinken.

• Dra pinnen runt den yttre kanten av skopan, går mycket långsamt. Dra pinnen uppåt som du flyttar runt omkretsen av hinken - tanken är att dra färgen på undersidan av kan upp till toppen. Tid, dina rörelser så att botten av pinnen når toppen av färgen när du återvänder till din ursprungliga startpunkt.

• Köra minnet tillbaka till botten av hinken på startpunkten. Fortsätta under omrörning färgen långsamt tills det uppnår en enhetlig färg.