mynewspapers.net

Hur kan du identifiera en Fake Burberry?En lyx designer etikett känd över hela världen, Burberry är ofta lätt att känna igen, baseras på dess signatur Pläd design. Dess enorma popularitet har gjort det en av de mest önskvärda knock-off designermärken som människor tillverkar och säljer till ovetande konsumenter. Om du vet några viktiga delar att leta efter, kanna du lätt fläck falska Burberry.

Instruktioner

• Leta upp det objekt du vill identifiera som en bluff. Om det är emblazoned med signatur Burberry mönster, se om Pläd matchande. På en ull sjal, handväska eller något annat, kommer att vara samma på båda sidor av varor. Designers försöka alltid matcha upp ränder och rutiga mönster efter bästa förmåga. Producenter av falska varor tar inte tid att göra detta.

• Kontrollera maskinvaran. Designermärken använda normalt element som visas silver eller guld i färg. Ofta, den hårdvara som visas guld är gjord av mässing. Maskinvara eller logotyp plattan på en handväska säger alltid "Burberry" med snygga bokstäver. Falska väskor har hårdvara, men plattan är ofta krokiga, eller det är helt klart inte består av nätmaterial av kvalitet.

• Leta efter en designer etikett. Burberry varor har en tydlig etikett med namn tryckt på den. Det kommer aldrig att säga "Made in Kina" eller "Made in Taiwan." En ull sjal får säga "Burberry London 100% alpacka, gjort i Skottland." En handväska i läder kommer att ha märket Burberry också, men det kan säga "Made in Italy". Om du har några tvivel om ett Burberry köp du planerar att göra, gå till en webbplats som Neiman Marcus för att identifiera egenskaper.

• Tryck på insidan av en handväska. Titta på varje tum. Insidan av någon designer väska är fortfarande kommer att ha en färdig look som är väl utformade. Designer väskor ser lyxiga inifrån och ut. Om insidan känns billigt eller ser dåligt konstruerade, är det inte en designer väska. Undersök den inre och yttre sömmar. Sömmar blir snygg och nästan felfri på en äkta designer väska.

• Be priset på varan. Om ett pris på en Burberry objekt verkar för bra för att vara sant, är det normalt en falsk. Designer modehusen hålla normalt strikt kontroll över där lagervärdet går i världen, och de mätta inte marknaden med sina produkter. Om du vill köpa en Burberry objektet, hålla sig till butiker, high-end varuhus och butiker.