mynewspapers.net

Hur justerar jag temperaturen på Krups BeerTender?

Hur justerar jag temperaturen på Krups BeerTender?


Krups Beertender är en elektrisk beer dispenser utformade för att användas med Heineken och Heineken Premium Lite fem-liters DraughtKegs. Beertender håller öppnade DraughtKegs fräsch och sval under en längre tid. Modell B95 Beertender tillåter användare att anpassa temperaturen inställningarna på enheten till en nivå som passar deras personliga smak. Modell B90 Beertender levereras med en icke-justerbar, förinställd temperatur 3.33 grader Celsius.

Instruktioner

• Titta på Krups Beertender B95 främre kontrollpanel. Ser du två knappar nedanför LCD-panelen. Knappen till höger är den temperatur kontrollen; den är märkt med en termometer.

• Tryck på knappen på temperaturen. LCD-skärmen kommer att visa två temperaturer. Högsta temperaturen är den aktuella temperaturen av ölen i fatet. Nedre temperaturen är den nuvarande mål temperaturinställning.

• Tryck på knappen för temperatur att ändra önskad temperatur. Varje gång du trycker på knappen, kommer att du gå igenom en av de tillgängliga förinställda temperaturerna. De temperatur val är 2.2, 3,9 och 5,6 grader Celsius. Väljer du önskad temperatur, vänta på LCD-skärmen att återgå till standard-displayen visar keg nivå och temperatur. Temperaturen är nu inställd.