mynewspapers.net

Hur justera undertråd tråd på en Singer modell 353

Hur justera undertråd tråd på en Singer modell 353


Sångaren 353 anden är en lätt-till-använda, affordable maskin lämplig för början och mellanliggande kloakerna. Denna maskin är lätt att gänga och underhålla och har en enkel automatisk spänning inställningssystemet. Medan trådspänningen justeras manuellt, men kan undertråd tråd ibland bli obalanserad, att göra en linje av överhoppade stygn och knottrig sömmar i dina projekt. Justera din bobbin spänning är ett snabbt och enkelt projekt, även om det tar lite tid och tålamod att få spänningen perfekt.

Instruktioner

• Höj nålen till sitt högsta läge genom att vrida på svänghjulet, ligger på den övre högra sidan av sångaren 353 Genie, bort från dig. Lyft pressarfoten genom att höja vit spaken ligger på den vänstra baksidan av maskinen.

• Ställ in den övre tråd spänningen ratten till dess neutral inställning mellan tre och fyra.

• Skjut Skjut plattan, under pressarfoten, på framsidan mot dig. Dra undertråd tråd till höger så finns det åtminstone en fem-tums svans.

• Vrid skruven på framsidan av den bobbin case en fjärdedel av en sväng till höger. Detta skärper spänningen av undertråd tråd och ofta hjälper om din sömnad är loopy eller lös på undersidan av dina sömnadsprojekt.

• Dra undertråd tråd in i skåran på vänster sida av Spolkapseln och under våren spänning, dra tråden från vänster till höger. Lämna minst en 5-tums svans. Placera svansen diagonalt över din spolen.

• Stäng bilden plattan genom att trycka det ifrån dig. Tråd svansen bör komma mellan det område där bilden plattan stängs och foder hund området bakom det.

• Höja undertråd tråd genom att hålla tråden nålen i vänster hand medan du Vrid svänghjulet bort från dig med din högra hand tills den övre tråden drar upp undertråd tråd. Dra båda trådar tills de har minst en 8-tums svans.

• Sänk pressarfoten och sy en testet söm på ett tygstycke skrot med en rak söm. På undersidan av din söm bör ligga platt utan klumpar eller lösa stygn. Du söm bör inte rynka. Om din tråd är loopy eller lös, sväng din bobbin skruva ännu ett kvartal med en sväng till höger. Sy en söm test efter att du skruven. Håll vrida och sömnad test sömmar tills din söm är helt platt.