mynewspapers.net

Hur justera plast glasögonbågar

Hur justera plast glasögonbågar


Plast glasögon är kul, moderiktiga och funktionella, men till skillnad från metal glasögonbågar, de är inte alltid lätt att justera. Plast ramar kan vara illasittande direkt efter köpet, eller ibland de kan bli skev eller sned efter långsiktiga slitage eller oavsiktlig skada. Detta kan vara inte bara obehagligt på ansiktet eller öron, men om de optiska linserna blir un-centrerade med ögonen, kan du uppleva huvudvärk på grund av ansträngda ögon.

Instruktioner

Hur justera plast glasögonbågar


Placera spetsen på Phillips skruvmejsel i en av gångjärnen.Vrid till höger mycket långsamt. Om skruven vänder enkelt, betyder det var lös.Fortsätta att långsamt vrida skruven med skruvmejseln tills det stramar. Vara försiktig med att dra åt den för mycket.Placera armarna på ramarna i hett vatten medan du håller din plast ramar med en tång. Vattnet bör inte kokande, men det bör vara nära den punkten.Håll bildrutorna i vattnet i åtta till 10 sekunder.Dra de plast ramarna ur vattnet.Håll ramar med en tunn handduk och långsamt böja armarna efter dina behov. Om plasten inte böja, inte tvinga dem som de kan bryta. Du kan lägga dem i vatten igen för lite längre och försök igen, eller du kan placera dem tillbaka i vattnet om de svalt för mycket medan du böjer eftersom de behöver för att förbli varma.

Hur justera plast glasögonbågar


Placera ditt hår hårtork på hetaste inställningen.Peka munstycket blåser luft direkt på området av den bildruta du vill böja.Rotera hårtork runt området så att det värmer så jämnt som möjligt.Håll hår torrare munstycket 2 inches från bildrutorna i 15 till 20 sekunder.Håll ramar med en tunn handduk och långsamt böja armarna efter dina behov. Om plasten inte böja, tvinga inte armarna så de kan bryta. Du kan prova värma dem lite längre, men om det inte fungerar, kan du behöva söka professionell hjälp.