mynewspapers.net

Hur justera däck på en Troy byggt gräsklippare

Hur justera däck på en Troy byggt gräsklippare


Om din gräsmatta har en ojämn utseende efter det är klippas med din Troy Bilt självgående gräsklippare och rakbladet är inte överdrivet flisas eller tråkig, problemet är förmodligen bara en fråga om felaktiga däck höjdjustering. Gräsklipparens blade att ge en kontinuerlig även klippa över hela gräsmattan, är det absolut nödvändigt att vänster och höger sida av bladet vara exakt lika långt från marken. Lyckligtvis, Troy Bilt har gjort däck höjdjustering en mycket enkel procedur som nästan alla husägare kan behärska i några minuter.

Instruktioner

• Parkera den Troy Bilt på en platt plan yta. Ta bort tändstiftet kabeln från tändstiftet ligger på framsidan av motorn för att förhindra att motorn startar av misstag. Sätta på handskar.

• Lokalisera den höjd justering klippaggregatet ligger på toppen av den vänstra bakhjul församlingen. Det ser ut som en hävstång, inbäddade i en v-form, semicircular metallplatta.

• Spaken höjd justering mot vänstra bakhjulet. Det kommer att lösgöra från metallplattan. Som det lossnar från metallplattan, skjut spaken till toppen position till position gräsklipparen däck med högsta klippa när det gäller den vänstra bakre delen av klippdäcket.

• Upprepa proceduren för de återstående 3 hjul församlingarna. Din gräsklippare anges nu till det högsta däck läget tillgängligt. Rotera kniven under gräsklipparen så att bladet är bosatt vid 3:00 och 9:00 positioner. Blade ansikten från vänster till höger.

• Använd ett måttband för att mäta avståndet från extrem vänster och höger sida av kniven till marken. Båda bör vara ungefär lika stora. Om du är nöjd med detta blad höjd och den resulterande utseende kommer den att producera, sluta du utför däck höjd justeringar.

• Lägre däck höjden av ett hack bara använder ovanstående regler på alla 4 hjul. Mät igen blad höjd från marken efter varje fullständig 4 hjul justering serie. Hålla sänka alla 4 hjulen, ett steg i taget, och mäta bladet efter varje justering, tills du har uppnått rätt blad höjd för din särskilda gräsmatta.

• Tillämpa en ljus beläggning av spray smörjmedel till 4 skära höjd justering mekanismer för att förhindra rost. Sätt tillbaka tändstiftet kabeln till tändstiftet.