mynewspapers.net

Hur jämför promenadskor med mellanfot kuddarPromenadskor är gjorda för det specifika syftet övning. Dessa skor ska passa ordentligt, för att undvika smärta eller skada. Mellanfot kuddar, å andra sidan, är placerade i någon sko att omdirigera trycket från ett smärtsamt område i foten.

Få bästa passformLäkare varnar för att fötter är deras största på eftermiddagen efter en dag med normal aktivitet. Detta är den bästa tiden att shoppa för promenadskor och bära strumpor du promenera på förbättrar också chansen att skorna passar bäst när hon gick.

Shopping för skor

Hur jämför promenadskor med mellanfot kuddar


Promenadskor kan köpas i familjens skor, rabatt eller varuhus. Om du inte vet exakt vad du behöver, överväga en Idrottsskor butik. Dessa butiker har försäljning personal som kan besvara frågor som hjälper dig att bestämma stil, komfort och stöd.

Behandling av Metatarsal ben

Hur jämför promenadskor med mellanfot kuddar


Mellanfoten ben är de långa benen i foten. Till skillnad från en walking sko som är byggd för komfort medan promenader för motion, är mellanfot kuddar utformade som behandlingar för mellanfot ben som är ur läge. Dessa ben påverkas av vikt när man går, men om det inte finns en obalans i foten, promenadskor är det bästa alternativet för en övning sko.