mynewspapers.net

Hur jämför bränslekostnader för hem värmesystem

Hur jämför bränslekostnader för hem värmesystem


Ditt hem värmesystem är ansvarig för att hålla hela ditt hem varm under de långa, kalla vintern. Utan en pålitlig värmesystem, kan du och din familj frysa under de kallare delarna av året. Det finns dock andra faktorer att tänka på när man köper ett hem värmesystem. Till exempel har olika typer av bränsle olika kostnader. Jämföra dem noggrant för att få det bästa erbjudandet.

Instruktioner

• Lär känna dina olika bränslealternativ. Hem värmesystem kan använda en mängd olika bränsletyper, inklusive El, naturgas, propan, trä och solar power.

• Forskning skillnaderna mellan de viktigaste bränslealternativ för ditt hem värmesystem. Till exempel elektriska kanske inte den mest effektiva, kostnadseffektiva val, men det finns nästan överallt. Naturgas kan vara billigare, men inte alla områden har det som ett alternativ. Propan kan vara farligt men ren förbränning, medan trä kan bli rörigt men är alltid tillgänglig och solkraft är en ny teknik som inte ännu är utbredd.

• Ta reda på hur lätt tillgängliga bränsle källan är i ditt område. Vissa bränslen kan vara riklig, medan andra är svårt att hitta. Desto lättare är det att hitta, det är mindre sannolikt att kosta.

• Titta på mängden kvadratfot hem värmesystem kan värma och hur mycket bränsle behövs för att åstadkomma detta. Oavsett vilken energikälla används, måste hem värmesystem för att kunna värma åtminstone ytor i ditt hem. Om ditt hem har dålig isolering eller om du bor i ett särskilt kallt klimat, bör du leta efter ett hem uppvärmningssystem som kan värma mer än ytor i ditt hem. Det är också viktigt att jämföra hur mycket av bränslen som behövs för att värma ditt hem för en viss tidsram, som per dag, vecka eller månad.