mynewspapers.net

Hur jag uppskatta målning jobb?

Hur jag uppskatta målning jobb?


Uppskatta paint jobb är en känslig balansgång. Å ena sidan du vill inte underskrida ditt material och arbetskostnad, men på samma gång, du vill bjuda dina konkurrenter. Ge kunderna en rättvis uppskattning är en av de viktigaste aspekterna för att få ett grundmurat rykte, återvändande kunder och hänvisningar. De faktorer som räkna in korrekt uppskatta en lack är storleken på området som ska målas, typ av färg som kunden vill ha tillämpas, skador och tidigare färg eller tapetklister täckning.

Vad är storleken på rummet?

Bestämma storleken på rummet genom att mäta längd och bredd av rummets fyra väggar. Multiplicera summorna för den totala kvadratmeterantalet och sedan mäta och dra kvadratmeter av dörrar, fönster och andra omålade ytor. En gallon av färg, genomsnittliga industrin omfattar cirka 350 kvadratfot av väggen.

Behöver väggarna reparationer?

Faktor i din uppskattning arbete och kostnad då reparera någon skadad vägg styrelser. Ersätta gips kan inte vara del av din vanliga rutin, men om du kan erbjuda den nya tjänsten, du kommer att vara ett steg före andra entreprenörer. Ytan fläckar såsom bucklor bör vara listat individuellt, beroende på hur allvarlig skadan. Citera denna kostnad som hur länge tror du att det kommer att ta att reparera skadan och sedan faktor i din arbetskostnad. Detta bör också beaktas om väggen har tapet som måste tas bort eller färg som kräver primer innan ommålning.

Gör möbler behöver flyttas?

Om du kommer att behöva flytta möbler komma åt väggarna bakom, kan du kräva för en ytterligare person. Lägga till dagskursen för en vikarie på uppskattningen, liksom din uppskattning av hur lång tid det tar att flytta och ersätta alla möblerna i rummet som blockerar åtkomst till väggarna.

Vilka material har klienten vill använda?

Det slutgiltiga fastställandet är material kostnaden. Klienten kan ha en färg färg i åtanke, men kanske inte känner till den faktiska kostnaden av rätt material. han eller hon kanske känner bara till försäljningspriset för en gallon färg som han eller hon såg i föregående söndag hem butiken ad. Figur material kostnaden genom att faktorera in kostnaden för plastfolie att skydda mattan, tejp, primer, penslar och rollers samt färg.

Avgör den slutliga kostnaden för projektet

För att avgöra den slutliga kostnaden för projektet, enkelt tillägga arbetskostnad i timmar material kostnaden. Fastställande din arbetskostnader eller timtaxan du debiterar, är en fråga om personlig preferens och bestäms med hänsyn till omkostnader för verksamheten, ditt professionella rykte och din personliga utgifter. Om du tror att jobbet tar fyra timmar att genomföra, till exempel, och du vill betala själv £16 per timme, lagt till en material kostnad av £65, blir jobb kostnad £130. Så att det är ingen tvekan om vilken är som en lista arbets- och materialkostnader kostnaden separat på din faktura. Följa citerade avslutningstiden att skydda ditt rykte.