mynewspapers.net

Hur jag tvinga min flickvän har ett faderskapstest?

Hur jag tvinga min flickvän har ett faderskapstest?


Be din flickvän att ta ett faderskapstest är en känslig fråga. Det innebär att du inte tror du är far till sitt barn, vilket innebär att du tycker hon är kapabel av liggande, fusk och avsiktligt bedrägeri. Vägran att ta testet kunde precis som lätt vara en indikation på hennes oskuld som hennes skuld. Tvinga henne att ta ett test att bevisa faderskap kräver har lagen på din sida. Om du känner att du har varit bedrägligt att barnbidrag, kan en domare kräva henne att bevisa faderskap. Utan lagen på din sida, du kommer att behöva uppmuntra henne på gammaldags sätt: frågar.

Instruktioner

• Berätta för henne hur du känner. Förklara för din flickvän att du har tvivel om barnets faderskap. Inte argumentera eller skrika--helt enkelt ange ditt ärende i en lugn och allvarlig fråga. Om din flickvän blir upprörd och försöker trappa upp situationen, bekräftar hennes känslor och hålla sig till din punkt. Säger, "Jag förstår detta upprör dig. Dess upprör mig också. Men jag kan inte bortse från hur jag känner. Låt oss få ett faderskapstest och ta upp ärendet till en gång för alla."

• Göra arbetet. Om du vill ta ett DNA-test på ett labb, ställer utnämningen och betala avgift. Om du vill göra ett test hemma, Köp kit. Förklara för din flickvän att du inte bara klaga eller tomma hot men att du verkligen vill ha svar och har gjort förberedelser krävs för att ta reda på sanningen. Klargöra att det enda som håller tillbaka processen är hennes tillåtelse.

• Dra tillbaka ditt engagemang. Om barnet är en nyfödd eller barnet, förklara för din flickvän att du inte kommer att fungera som barnets far tills du vet säkert. Om du lever tillsammans, flytta förrän du vet sanningen, så du kommer inte att omedvetet få knutna till ett barn som inte får din.

• Förklara insatserna. Berätta för henne att inte ha faderskapstest äventyrar fortsatt din romantiska relation. Om barnet är äldre och du har agerat som hans far, förklara för din flickvän att du kommer inte att sluta agera som barnets far bara för att han inte är biologiskt ditt. Om barnet är en nyfödd, förklara att reda på barnet är inte din inte innebär automatiskt du lämnar henne för att ta upp barnet ensam. Berätta för henne att du tror ni två kan göra det genom något med ärlighet och öppen kommunikation, men om hon fortsätter att undanhålla sanningen en civil relation med henne blir nästan omöjligt.

• Överväga rättsliga åtgärder. Om du har betalat underhållsbidrag och uppfylla andra rättsliga, finansiella och känslomässiga stöd till barnet men misstänker inte du fadern, kan en familj domstol tvinga din flickvän att bevisa faderskap. Gör detta så snart misstankar uppstår. Kontakta en advokat som specialiserat sig på familjen och nationell lagstiftning för råd.