mynewspapers.net

Hur jag priset kommersiella målning jobb?

Hur jag priset kommersiella målning jobb?


Priset för en kommersiell lack kan variera i hög grad enbart på grund av läget. Medan varje målare måste slutligen nämna hennes pris för sig själv, finns det några aspekter av varje jobb som bör alltid beaktas så att du kan göra jobbet bra, med rätt kvalitet leveranser och betalas biljettpriset lön för ditt arbete.

Instruktioner

• Lär dig genomsnittslönen per timme för målare i ditt område. Detta kommer att variera oerhört och du kan konkurrera med låg kvalitet, flyga genom natten målare som kommer att köpa de billigaste material och gör ett dåligt jobb så att de kan ta ut mindre för att få jobbet.

• Använd denna kunskap för att bestämma hur mycket du vill ta betalt för ditt arbete. Kom ihåg att detta är din lön bara och kommer inte att kostnaderna. Glöm inte att inkludera din kostnader för resor, mat och allmänna levnadskostnader när du ankommer till denna summa. Du kan behöva vara villig att acceptera mindre om det finns en hel del konkurrens i ditt område, så ge dig själv andrum att pad när det är möjligt.

• Bestäm hur lång tid det tar att måla rummet. Använda tidigare erfarenheter med liknande typ rum för att få en uppfattning om din genomsnittliga och uppskattar högt. Om du avslutar snabbt kommer kunden att positivt överraskad, medan om du blir försenad hon förmodligen kommer att rubbas.

• Mät kvadratmeter av rummet efter kundens behov. Glöm inte att inkludera taket eller golvet om det behövs.

• Besluta om ditt material efter kundens behov.

• Använd en paint estimator (tillgänglig online) för att få en allmän uppfattning om hur mycket färg du ska köpa för att göra hela utrymmet. Lägg till en gallon eller två mer beroende på storleken på utrymmet och dina färdigheter för misstag.

• Lägga upp det totala priset av allt material, inklusive penslar, rollers och allt annat du känner ska vara kundens ansvar.

• Lägg till summan av allt material till det belopp som du (och assistenter, hjälpare eller anställda) skall betalas, antingen med jobbet eller per timme. Detta kommer att vara ditt bud. Om möjligt, besluta om en lägre belopp som fortfarande är acceptabelt att ge dig själv utrymme att pruta om det behövs.