mynewspapers.net

Hur jag ljusare läder?Läder är ett dyrt material som ofta används för att göra skor, bälten, jackor, väskor och andra kläder och tillbehör objekt. Läder kan bli missfärgat över tiden, i vilket fall du kan välja att lätta läder för att spara pengar på ersättning. Du kan också prova att lätta en läder objekt för att matcha andra läderbitar som du äger. Processen för ljusare läder producerar inte garanterade resultat, så du bör testa i ett inconspicuous område innan belysning hela. Läder har ofta en tydlig, skyddande topp finish, som måste tas bort innan du försöker lätta läder.

Instruktioner

Att ta bort den topp finishenDoppa en trasa i läder deglazer eller aceton och vrid ur den överskjutande produkten. Bära gummihandskar för att skydda händerna från irritation.Gnid den deglazer eller aceton direkt på läder lappa.Torka av deglazer med en ren trasa att ta bort topp finish pälsen. Låt den torka.Rotera till en ren del av trasan eller använda en ny duk som gammal en blir smutsig.

Blekning färgBlanda en lösning av oxalsyra, en typ av läder och trä blekmedel, med vatten för att skapa en blekning lösning för att färga läder. Oxalsyra är vanligt att rengöra läder; följa blandning anvisningar för rengöring, men Lägg till mer oxalsyra som önskat att uppnå en större lättnad effekt.Gnid lösningen på lädret med en ren trasa. Låt det torka för att övervaka resultaten, och sedan upprepa processen, lägga mer oxalsyra i vattnet om större resultat önskas.Blötlägg lädret i lösningen i 10 minuter i taget, låta det torka mellan suger för observation, tills önskat resultat uppnås. Prova detta steg på egen risk och endast om gnugga på lösningen ger inte tillräckliga resultat.Färg läder med ett läder färgämne, om så önskas. Det finns färgämnen pensel-på- och dip-stil gjord speciellt för läder.