mynewspapers.net

Hur jag lindra huvudvärk av opiat tillbakadragande?Opiater är narkotiska läkemedel som är föreskrivna för att minska smärta och få sova. Använder opiater under en längre tid kan orsaka ett missbruk och--därefter--tillbakadragande när du slutar ta medicinen. Opiat tillbakadragande kan skapa en mängd olika symtom som illamående, irritabilitet och--en av de vanligaste symtomen--huvudvärk. Dessa symtom kan sista dagarna efter sist opiate intag. Det finns en mängd metoder att hjälpa lätthet huvudvärk orsakad av opiater tillbakadragande.

Instruktioner

• Koppla av och ta djupa andetag. Huvudvärk kan orsakas av spänning är associerad med opiat tillbakadraganden. Avslappnande och tar lång tid, kan djupa andetag hjälpa lätthet spänningar och minska huvudvärken. Också, ta långa bad för att slappna av och lindra spänningar.

• Träning i 30 minuter för att öka mängden av smärta-fighting endorfiner i ditt system. Utföra ljus till måttlig motion som promenader eller cykling.

• Håll dig borta från gifter som kan utlösa huvudvärk som alkohol och koffein. Istället välja en kost fylld med färsk frukt, grönsaker, hela korn och andra naturliga livsmedel. Ta en fiber tillägg att ta bort gifter från kroppen snabbare.

• Tillämpa en kylklamp tinningarna, pannan och baksidan av din hals att lindra huvudvärken. Ligg ner med ljus nedtonat och tillämpa istillbehör tills smärtan avtar. Alternativt kan du fukta en trasa i kallt vatten. Placera tyget i frysen i 10 minuter. Applicera några droppar pepparmyntsolja på trasan. Håll trasan till din panna, tempel eller baksidan av halsen i 15 minuter.

• Tillsätt några droppar pepparmyntsolja till hands. Försiktigt massera pepparmyntsolja i tinningarna.