mynewspapers.net

Hur jag lapp rostiga ut hjul brunnarna med glasfiber harts?Ett sätt att fixa rostat hål inuti fordonets hjul väl är att reparera områdena med glasfiber kåda. Glasfiber är ett mycket starkt material som stelnar till en yta som ser ut som metall när målade. Rörligheten på glasfiber kådan hjälper det flöda smidigt med den ursprungliga metallen för en nästan osynlig patch. Denna process tar flera dagar att slutföra till professionell kvalitet.

Instruktioner

• Slipa hjulhusen med en skiva sander att ta bort rost och till exponera några hål i hjulhusen. Bära en mask när slipning för att skydda lungorna från att andas in dammet. Du bör också bära skyddsglasögon för att förhindra rost och skräp från att komma i ögonen.

• Skär bort några rostiga områden av hjul väl med skärande hjulet. Gör raka snitt så att de är lättare att patch. Försöka göra hålen så små som möjligt eftersom om du gör hål för stor, måste du lapp med metall snarare än glasfiber.

• Slitage arbetshandskar. Klipp glasfiber täcker ca 1 tum större än varje hål på alla sidor. Om hålen är nära varandra, kan du använda en större patch för att täcka flera hål.

• Täcker det drabbade området med glasfiber kådan. Tryck på glasfiber täcker in i kådan med fingrarna. Tillämpa tillräckligt harts till toppen av ark att fylla i alla hålen. Att kådan torka 12 timmar.

• Tillämpa ett andra lager av glasfiber och harts att hjulhusen. Efter 12 timmars torktid, tillämpa ett sista lager av harts över hela drabbade området. Att kådan torka i 24 timmar.

• Slipa kådan med skivan sander tills det verkar smidigt med den ursprungliga metallen. Försök att hålla kådan så smidigt som möjligt så att det inte sticka ut uppenbarligen från de ursprungliga metallen.

• Måla hjulet väl önskad färg. Applicera två lager och lägga till en sista glans päls. Låt färgen torka i 24 timmar innan köra fordonet.