mynewspapers.net

Hur jag dekorera som 1960-talet skönhetssalong?

Hur jag dekorera som 1960-talet skönhetssalong?


Om du har söta minnen av att gå till skönhetssalongen med din mamma eller moster tillbaka i 60-tal, varför inte dekorera ett rum för att fånga dessa minnen. Även om många människor söker efter den senaste stil, och när det gäller heminredning, vissa människor älskar att strosa ner memory lane återuppleva de oskyldiga minnen från en tid långt borta. Återskapa skönhetssalong 1960-talet med hjälp av populära färger, möbler och tillbehör från den tiden.

Instruktioner

• Måla väggarna i en färg som väcker humör du försöker skapa i rummet. Till exempel anses levande nyanser som orange, varm rosa och gult stimulerande och energisk. Om du vill skapa en mer avkopplande känsla, välja färger som mintgrön, ljusrosa, ljusblått och persika.

• Hänga vintage skönhetssalong tecken i olika storlekar gjorda av metall eller trä på väggen. Välj tecken som visar tjänster såsom perms, frisyrer eller manikyr.

• Köpa gamla tidningar på en vintage butik och bläddra igenom sidorna. Ram vintage hår annonser om hår färg, peruker eller frisyrer och hänga på väggen. Annonser som Lady Clairol, Dep styling gel, Revlon curl hårspray och Roux hår färg schampo annonser sågs ofta i damtidningar.

• Ram bilder på frisyrer från 60-talet och hänga på väggen. Leta efter bilder på 60-tals Frisyrer som bikupa, flip och bob.

• Display objekt från tidsperioden relaterade till ditt tema på ett bord. Visa objekt som färgglada plast hår rullar, hårborstar, handhållna hårtorkar, barrettes och hårnålar.

• Linje upp skyltdocka huvud som visar 1960-talet frisyrer på en hylla.

• Använda salong utrustning från 60-talet som stora bonnet hårtork som har en stor huva målade i varmt rosa, orange och turkos. Stålram salong stolar, formica tabeller och skinnsoffor var också vanliga i skönhetssalonger. Vintage utrustning såsom hårtork kan köpas på auktioner.