mynewspapers.net

Hur jag dekorera för ett italienskt parti?

Hur jag dekorera för ett italienskt parti?


Medan det finns många olika parts teman att välja mellan, låna italienska-tema evenemang sig naturligt till god mat, minnesvärd musik och vackra dekorationer. Det är ganska lätt att dekorera för en italiensk-inspirerade partiet genom att införliva populära motiv, som druvor och vin, i det övergripande utsmyckning systemet. Att skapa dekorationer är enkelt med några lätt att hitta artiklar och flera utsmyckning tips. Resultatet är en italiensk-tema fest med maximal visuell stil som gästerna minns länge efter händelsen.

Instruktioner

• Hälsar gästerna med en entré med italiensk stil. Pryder en grapevine krans med faux druvor och en båge och hänga den på ytterdörren. Köpa heliumballonger i italiensk flagg färger röd, vit och grön, och knyta på vardera sidan av dörren för en entré med högsta italienska visuella intryck.

• Fastställa en bordsduk. Traditionella italienska restauranger dekorera ofta bord med röd-och vit-rutig dukar, så Använd denna typ av duk som bakgrund för den italienska-tema festen.

• Gör en höjdpunkten med druvor, en kvintessensen objekt används i italienska kök decorating. Med en stor stengods tallrik som basen, vända en kopp upp och ner och placera den i centrum. Sätta ett fat ovanpå koppen att tjäna som en två-nivå central. Fyll botten och topp lager med olika gröna och lila druvor för en lätt italiensk part dekoration.

• Lägga till ljus. Med tomma flaskor Chianti, infoga pelare ljus i öppningarna. Ordna dessa flaskor på vardera sidan av druva mittpunkten arrangemanget som ett sätt att lägga till mer atmosfär till den italienska-tema festen.

• Göra vin cork placeringskort. Botten av ett vin kork så det sitter platt, och styckade en horisontell slits på ovansidan. Skriv varje gästens namn på ett tomt ställe kort och infoga den i vin cork skåra som en billig och enkel dekoration.

• Skapa breadstick dekorationer. Placera en hopvikt servett i vart och ett av flera vin bägare. Fyll bägare med en mängd breadsticks som ett sätt att ytterligare dekorera tabellen italienskt parti. Denna dekoration är vackra och ätliga på samma gång.

• Skapa ört ta hem gåvor. Infoga en liten basilika växt i en terrakotta kruka fylld med krukväxtjord. Fäst röda och vita band runt krukan och sätta en på varje plats inställning för en bordsdekoration som gästerna under och efter festen.