mynewspapers.net

Hur jag dekorera för en part som sjuksköterska?

Hur jag dekorera för en part som sjuksköterska?


Värd en sjuksköterska-tema fest för någon som examen från sjuksköterskeskola, in sjuksköterskeskola, pensioneras från omvårdnad eller allmänt intresserad av omvårdnad. Dekorera part utrymmet för att återspegla sjuksköterska-temat. Använd dina inbjudningar för att låta gästerna vet det är en sjuksköterska-tema, och för att bjuda in dem att komma klädd i scrubs eller andra sjuksköterska klädsel. Dina dekorationer kan ställa scenen för en allmän sjuksköterska-tema fest eller ett specifikt tema, som visar upp förändringar som har skett i omvårdnad under celebrantens karriär.

Instruktioner

• Sting vitt ljus över rummet för att skapa en partystämning. Rita korsar, sjuksköterska hattar, stetoskop, en caduceus eller andra sjuksköterska symboler direkt på vanligt vitt papperslyktor att göra lampor en del av dina dekorationer.

• Häng röd och vit serpentiner och ballonger runt i rummet. Gör din egen serpentiner ur sjuksköterska-relaterade poster om du vill avstå från den typiska papper sorten. Till exempel hänga scrubs och sjuksköterska hattar från ett klädstreck som korsar rummet. Använda rulla gasväv som streamer material. Spränga latexhandskar som en ballong och hänga dem i taket. Knyt ett snöre runt en massa gamla p-piller flaskor och hänga dem i taket. Se papper dekorationer att hänga, till exempel vita hjärtan, som är en vanlig symbol för omvårdnad. Använda torget gasväv svampar som cocktail servetter.

• Display affischer eller bilder på väggarna. Innehålla omvårdnad bilder, teckningar eller göra dina egna affischer att se ut som stora piller flaskor, stetoskop eller en caduceus. En pediatrisk sjuksköterska part kan till exempel innehålla bilder av sjuksköterskor vårdar sina små avgifter. En pensionering part kan innehålla bilder av sjukhus eller kontor sjuksköterskan arbetade på eller skapa en tidslinje över de tekniska förändringar som skett under sjuksköterskans karriär. Skapa en affisch som härmar en sjuksköterska station whiteboard, notering hedersgäst som "huvudet nurse" eller vad titeln verkar passande.

• Täcka tabellen med en vanlig vit duk, eller använda ett annat material som fungerar för det specifika temat för din fest. Till exempel använda papper gardinerna vanligtvis hittas på sjukhus eller läkarens kontor som dukar. Eller Använd tyg med en barnvänliga mönster--som du kan hitta på scrubs--för pediatriska sjuksköterska.

• Duka med vanlig vit rätter om du välja för en färgstark duk. Gör sjuksköterska-vänlig rätter som har en vanlig vit bordsduk. Till exempel använda giftfria, mat-säker färg att måla röda kors, stetoskop eller andra sjuksköterska-vänlig mönster om du inte hittar någon.

• Skapa en central som kompletterar dukning. För en formell fest, anges en vit vas med ett rött band knutet runt den. Fylla vasen med blommor och lägga till sjuksköterska berlocker och hängen i menyfliksområdet. Strö över vitt konfetti runt bordet om du använder en färgad duk. Lägga ett stetoskop på bordet runt vasen för en lekfull effekt. Ett annat alternativ är att fylla apocrathy burkar med bandage, bomull bollar, tunga depressors och andra objekt som en sjuksköterska kan vanligen använder. Sjuksköterska figurer kan fungera som mindre bordsdekorationer eller hörnstenarna, också.