mynewspapers.net

Hur jag dekorera för en golf?

Hur jag dekorera för en golf?


Planera en golf-fest för att fira något speciellt tillfälle för en golf aficionado eller använda en golftema för varje sammankomst med golfare. Din golf-teman man kan ta på en formell eller informell känsla. Använda golfrelaterade dekorationer att ange tonen för partiet och skapa en avslappnad atmosfär bidrar till en runda golf.

Instruktioner

• Hänga lampor över rummet eller mellan träd för en utomhusfest. Enkla miniatyr vita lampor kommer att lägga till en mjuk twinkle för en formell fest under kvällen eller dekorera runda vita papperslyktor likna golfbollar för en avslappnad fest.

• Använd grön- och serpentiner för golftema. Slips vita ballonger med grönt band att bidra till golf känsla. Eller du kan använda Mylar golf och golf club-bollformade ballonger också.

• Hänga bilder eller affischer av berömda golfare, legendariska golfbanor eller närbilder av golfklubbor eller bollar runt festlokalen. Använda affisch styrelse, sax och markörer för att göra en banner; Golf termer, som "hål-i-ett" eller "birdie", skulle vara lämpligt.

• Duka med en vanlig vit duk för ett formellt parti eller en argyle tyg för en färgglad alternativ. Skapa din egen duk att se ut som en golfbana en annan strategi. Till exempel layer beige, ljus grön, mörk grön, blå och brun filt skär i lämpliga former för att göra en kurs med sand gropar, vatten, grov och grönt. Använda strån eller tandpetare att fungera som stolpar och bifoga en liten vit flagga för att markera hålen i din minigolfbana. Eller göra bordstabletter i olika former av färgade kände eller konstgräs om du föredrar.

• Sätta ihop hörnstenarna som kompletterar din fest. Fyll tydligt vaser med golfbollar, liten nyhet golfklubbar eller golf tees. Använda choklad golfbollar om du vill att hörnstenarna för dubbla som en extra behandling för dina gäster. Fäst ett grönt band runt vaser full av blommor och bifoga golf stift om du vill ha något finare.