mynewspapers.net

Hur jag dekorera ett perfekt sovrum för en tjej?

Hur jag dekorera ett perfekt sovrum för en tjej?


Flickor, oavsett om de är småbarn, grade schoolers eller tonåringar, tillbringa mycket tid i deras rum. För de flesta unga damer är sovrummet en plats att koppla av, varva ner, göra läxor, se på TV, spela och underhålla vänner. Eftersom det fungerar så många syften, måste en flickas sovrum eleganta, men ändå lätt att underhålla. För att dekorera perfekt sovrummet för en flicka, Tänk hennes smak och funktionalitet.

Instruktioner

• Fråga vad hennes favoritfärger är---inte automatiskt anta hon gillar rosa. Om hon inte är gammal nog att välja, prova en av följande färger: levande rosa, vit och orange; mjuk rosa, lavendel och mint grön; blå, brun chartreuse och grädde. lila, ljus grön och grädde. ljus gul, rosa och blått.

• Införliva inredning som återspeglar henne gillar och intressen. Till exempel, om hon gillar en viss sångerska, hänga en affisch eller två som har honom. Om flickan är en dansare, placera ett par balettskor i en vägg shadow box och hänga ett konsttryck som funktioner dansare.

• Skapa ett enkelt organisation system för hennes rum och dela upp rummet i funktionsområden. Du kan göra ett läxor område med ett skrivbord, lampa och Vägghyllor för böcker, eller installera ett skåp system med färgkoordinerade tyg lådor att förvara leksaker och spel.

• Använd en dekorativ bäddutrustning. Sängar är en möjlighet att lägga till inte bara färg, men textur till rummet, så välja mönster i stället för fasta ämnen.

• Anpassa sitt rum. Häng en målad trä inledande av ett ganska band på dörren eller göra en enkel banner med hennes namn på datorn och häng den ovanför sängen.

• Visa hennes favorit saker och sätta dem i rummets inredning om hon samlar uppstoppade djur, hänga en leksak net att förvara dem i så de bo organiserad, är lättillgänglig och även ge en brännpunkt.