mynewspapers.net

Hur jag dekorera ett Navy sovrum?

Hur jag dekorera ett Navy sovrum?


Ett rum med marinblå väggar kan se mörkt och föga inbjudande. Men när dekorerad på lämpligt sätt med ljusa färger och dekorativa accenter, blivit mörka väggar del av ett övergripande dekorativa tema och inte en mörk, förtryckande delen av rummet. Flera teman fungerar bra med navy rum, inklusive nautiska, patriotiska, randiga och girlie. Dessa teman skapa vilt olika ser till ett navy rum.

Instruktioner

• Bestäm vilken stil för att placera i rummet. För en flickas rum, överväga en toile look med marinblå accenter. För en pojke, kommer att ett nautiskt tema gå perfekt med marinblå väggar. Om du vill ha en blåsig känsla, välja accenter och tyger som är lätta och ljusa färger. För en mörk, ståtliga utseende, marinblå accenter eller Använd mörka möbler och textilier i rummet. En randig eller patriotiska tema fungerar även som neutral teman för extra sovrum eller delade vuxen sovrum.

• Lägga till vit accenter för en hög kontrast utseende. Marinblå-vit randiga gardiner, sängkläder och mattor att skapa rena, skarpa linjer inne i rummet. Du kan även använda gingham eller ett annat mönster, så länge det är mestadels vit med marinblå detaljer. Använda skarp tyger som muslin, bomull och linne.

• Använd lacy tyger och mjuka off-white färger för en girlie navy rum. Marinblå toile eller en vacker quilt med marinblå detaljer kommer att förvandla den mörka färgen till en girlie rum. Andra, ljusare färger, lila eller smör gula också bryta ner hårda i dark navy och förvandla rummet från skarp att välkomna någon tjej. Använda ljusa möbler, ljust trä, vit eller gulvit.

• Plats röda och vita accenter i rummet för en patriotisk tema. Använda mörka trämöbler och accenter för att spela upp Americana utseendet. Använda bilder och dekorativa accenter med amerikanska flaggor eller stjärnor för att förbättra utseendet. Strax innan den fjärde juli är den bästa tiden att hitta amerikanskt tema dekorationer och sängkläder.

• Att i segelbåtar, fartyg i flaskor, kaptenens hjul, snäckskal och fiske nät för ett nautiskt tema. Använda ett överkast med segelbåtar eller snäckskal för att slutföra utseende. Använda möbler i mörkt trä för att efterlikna utseendet på en gammal fartyget. Överväg att använda en kantlinje med båtar eller skal på väggen för att bryta upp några av hårda marinblå väggarna.