mynewspapers.net

Hur jag borra ett hål i min anläggning potten?

Hur jag borra ett hål i min anläggning potten?


Bra dränering är viktigt att den övergripande hälsa och tillväxt av dina växter. Utan bra dränering, kan rötterna kvävs och bli sjuka. Sjukdomar som rotröta, som kan uppstå vid fall av övervattning, kan allvarligt skada eller döda dina växter. Därför är det viktigt att du inte hus dina växter i någon typ av kruka utan att borra dräneringshål först. Medan de flesta krukor kommer med förborrade dräneringshål, några dekorativa krukor inte. Du kan borra hål med en vanlig handborr, förutsatt att du har rätt lite.

Instruktioner

• Vänd på potten och bestämma var du vill placera dräneringshål. Dräneringshål bör mäta ½ inches i diameter, med 6 tum utrymme mellan varje hål.

• Täck botten av krukan med maskeringstejp. Använda en permanent spritpenna för att markera var du vill borra hål, med tanke på avståndet kraven.

• Bifoga en ½-tums hårdmetall eller diamant borr till din borrmaskin. Hårdmetall fungerar bäst om dina krukor är tillverkade av glas, keramik eller terra cotta.

• Bifoga en ½-tums, allrengöringsmedel, höghastighetståg borr till din borrmaskin om din potten är gjord av plast. Du kan också använda denna borr om krukan är tillverkad av lackerat trä.

• Håll borra vinkelrät, på en 90-graders vinkel och tryck borra lite i grytan där du skulle vilja borra hål. Skjut borr rakt in i potten och rakt ut. Upprepa processen.