mynewspapers.net

Hur installera keramiska vägg kakel över tegel

Hur installera keramiska vägg kakel över tegel


Keramiska väggplattor behöver en fast grund att följa så brickor inte kommer spricka från satsen. En av de bästa underlägg för keramiska plattor är tegel. Om kakel över tegel kommer att ge en polerad look till området och erbjuda färg val som inte är tillgängliga med tegelsten. När du planerar att lägga keramiska plattor över tegelstenar, försöka se till att fogarna kakel kommer att ligga över faktiska tegel i stället för tegel morteln. Detta kommer att ge mer stabilitet och skydda brickor från skador.

Instruktioner

• Ta bort alla möbler från området till sida vid sida och täcka golvet med brun slaktare papper som finns på lokala hantverksbutiker eller från den lokala slaktaren. Lagret papperet så att det överlappar, och hålla den på plats med målartejp.

• Ta bort alla trim eller gjutning av från väggen genom att först använda en mattkniv poäng någon färg eller täta håller det på plats. Därefter sätter en liten bar bakom gjutning och bända trim från väggen.

• Använd en side grinder ta bort all lös murbruk, ta bort färg och rugga upp ytan av tegel så kakel kommer att fästa bättre. Gå över tegel igen med en stålborste så att allt löst skräp tas bort.

• Torr-fit kakel att bestämma den bästa passformen med minsta mängd nedskärningar behövs. Börja på den mest märkbara område, vanligtvis ögonhöjd. Konstruera en tillfällig hylla för att stötta plattor på Kontrollera passform. Klipp 2-tums 4-tums brädor och stödja hyllan med ben som inte är spikade i.

• Använd en power driver med en paddel mixer ansluten blanda snabbtorkande thin-set med en tillsats med akryl istället för vatten. Detta gör bindningen mellan tegel och murbruk och mortel och kakel stark nog att hålla kaklet på väggen.

• Täcker det första området med kakel genom att täcka tegel med murbruk, med hyllan du tillverkade för torr sittande brickor. Därefter täcker hela kakel med murbruk och använda v-form murslev för att göra åsar i morteln innan kakel på väggen.

• Tryck på kakel på plats ordentligt och använda kakel distanser att hålla lederna även. Ta bort tillfälliga hyllan och fortsätta att kakla på samma sätt.

• Använd en rätskiva för att mäta alla områden som inte täcker hela plattor. Användning rätskiva att markera plattor att skära med våta såg. Smör skär kakel med mortel och notch mortel med murslev innan plattorna på plats.

• Tillåt mortel för ungefär en timme innan du blanda injekteringsbruk enligt paketet riktningar. Tillåta injekteringsbruk sitta i 10 minuter och mixa igen.

• Ansöka injekteringsbruk med injekteringsbruk flötet genom att trycka en kulle av injekteringsbruk i lederna. Fortsätt att lägga till och trycka på injekteringsbruk tills alla skarvar är fyllda. Rake eventuella överskott injekteringsbruk med den sida delen av flötet, går i en diagonal riktning.

• Tillåt injekteringsbruk för ungefär en timme. Använda en fuktig svamp att ta bort diset av injekteringsbruk över kakel och skölj svampen upprepade gånger. Fortsätt tills diset är borta från varje kakel.