mynewspapers.net

Hur inaktiverar jag min billarm från mitt bilbatteri?

Hur inaktiverar jag min billarm från mitt bilbatteri?


De flesta nyare fordon har inbyggda stöld-avskräckande enheter, som skyddet till fordonet och dess innehåll. Dock kan vakna till en billarm gå ut vara irriterande och enerverande. Om det är din bil, kan det vara rent pinsamt. Att veta hur man snabbt avbryta alarmet med rätt verktyg gör att du kan vara lugn och bo vänner med dina grannar.

Instruktioner

• Använd fjärrkontrollen för att stänga av larmet. Oavsett om du planerar att permanent koppla bort batteriet eller inte, tryck knappen "Panic" fjärrkontrollen. Detta kan stänga av alarmet och kan du arbeta i lugn och ro.

• Lokalisera säkringsdosan genom att referera till ägarhandboken. Säkringsdosan ligger ofta under ratten på vänster sida av strecket eller på höger sida av motorn under huven.

• Följ fuse lock diagrammet att avgöra vilken säkring hör till din billarm. Ta ett par nål näsa tång eller en säkring avdragare verktyg och spänna fast det runt säkringen. Dra försiktigt vertikalt och säkringen ska poppa ut.

• Koppla ur batteriet om du inte kan hitta säkringsdosan eller avgöra vilken säkring är för billarm. Ta bort terminal skruven på negationen (svart) terminal med en Phillips skruvmejsel. När denna skruv lossas, kan du släppa terminalen, således stänger av strömmen till bilen.

• Koppla bort batteriet och återkoppla den. Larmet kan automatiskt utlösa. Om detta inträffar kan använda fjärrkontrollen att stänga av eller kontrollera ägarhandboken för att avgöra om det föreligger en växlingsknapp som stänger av larmet.