mynewspapers.net

Hur identifierar jag gräsmattan ogräs med små lila blommor?

Hur identifierar jag gräsmattan ogräs med små lila blommor?


Husägare och trädgårdsmästare tillbringar mycket av sin tid kämpar gräsmatta ogräs under varma vår- och sommarmånaderna. En av de första stegen till seger i kampen mot ogräs är att identifiera exakt vilken typ av ogräs du har. Det finns flera gräsmatta ogräs som utvecklar lila-färgade blommor strax före sådd. Du kan begränsa vilka möjliga ogräs genom att noga granska ogräset och identifiera dem som trivs i området där du bor.

Instruktioner

• Titta på ogräs noga och skriv ner en detaljerad beskrivning av det på ett papper. Ta med många blomblad på varje blomma, i skuggan av lila och form och färg på bladen. Använda en linjal till notering av längd och bredd av bladen.

• Välj en av ogräset ur marken och ta den med dig så att du lättare kan forskning ogräs. Du kan också ta en bild av ogräs.

• Gå till en webbplats, som den i avsnittet resurser, som låter dig slå upp ogräs av deras egenskaper. Använd en skriftlig beskrivning av ogräs som ogräs, för att vägleda dig när du gör din forskning. Om så önskas, kan du besöka ett bibliotek och söka ogräs i en trädgårdsskötsel bok.

• Forskning vanligare gräsmatta ogräset först innan går vidare till mer obskyra sådana. De vanligare gräsmatta ogräs med lila blommor bland Henbit, vilda Aster, cikoria och japanska Clover.