mynewspapers.net

Hur högt ovanför spänna en over-the-range mikrovågsugn monteras?

Hur högt ovanför spänna en over-the-range mikrovågsugn monteras?

Låg nog att nå mikrovågsugnen

Bestämma höjden på att hänga din mikrovågsugn kräver mer än bara en exakt mätning. Du måste ta hänsyn till höjden av de människor som kommer att använda mikrovågsugn också. Hänger det för hög skulle kunna orsaka problem med familjemedlemmar att inte kunna använda mikrovågsugnen medan hänger det för lågt kan öka risken för skada om någon skulle oavsiktligt rör en het spis samtidigt försöker använda mikrovågsugnen.

Tillräckligt hög för att se kaminen

Det är också viktigt att tillåta sig tillräckligt med utrymme att använda din spis. Krukorna du normalt använder på din spis, särskilt på de tillbaka två brännarna, måste passa in i det utrymmet du tillåter. Du kommer också behöva ordentligt ser kaminen ytan när mikron är hängd. Om du hänger det tillräckligt låg för ett barn att använda, till exempel kan du inte faktiskt kunna se tillbaka brännare när du står framför spisen.

Nedersta raden

Med hänsyn tagen till höjden av de människor som kommer att använda din mikrovågsugn samt storleken på krukorna du använder på din spis ger dig en allmän utbud för positionering av din mikrovågsugn. Av säkerhetsskäl, måste längst ned i varje skåp ovanför din mikrovågsugn inte befinna sig närmare än 30 inches ovanför din spis. Bifoga din mikrovågsugn ovanför denna punkt bör ge tillräcklig höjd och avslut. Användbarhet och extra säkerhet, dock säkerställa din mikrovågsugn är inte lägre än 16 inches ovanför hällen.