mynewspapers.net

Hur hjälper jag en välgörenhet organisation företag i Afrika?

Hur hjälper jag en välgörenhet organisation företag i Afrika?


Afrika är bland världens fattigaste regioner, så om du vill hjälpa fattiga afrikaner, hitta en välgörenhetsorganisation i Afrika och antingen ge pengar eller volontär dina tjänster. Lyckligtvis finns det otaliga välgörenhetsorganisationer i Afrika, så att hitta en som behöver din hjälp och att du vill hjälpa till bör vara en enkel match.

Instruktioner

• Hitta en välgörenhetsorganisation som tilltalar dig. Använda webbplatsen idealist.org eller en liknande till söka för välgörenhetsorganisationer i den del av världen. I "Organisationer" delen av webbplatsen, kan du söka av världen regionen, ett specifikt land, fokusområde (t.ex. barn och ungdom, samhällsutveckling) och även av sökord.

• Besök din valda välgörenhet webbplats. Webbplatsen idealist.org returnerar en lista över alla välgörenhetsorganisationer som matchar dina sökresultat, med direkta länkar till deras webbplatser. Hitta en "Donera nu" eller på motsvarande sätt formulerad länk på webbplatsen om du vill ge pengar eller "Volontär" eller liknande namngivna länk om du vill donera din tid eller tjänster.

• Läs om hur du kan bidra. Om skänka pengar, det kommer sannolikt en adress där du kan skicka donationer, eller det kan vara ett sätt att ge på rad. Följ instruktionerna för att ge oavsett mängden pengar du önskar. Skicka inte kontanter med posten. Om organisationen har en önskelista artiklar måste doneras, kan du samla de objekt och skicka dem till adressen. Om du vill att frivilligt, ringa kontaktnumret på webbplatsen och be att få tala med någon om bidra med din tid.