mynewspapers.net

Hur hjälpa deprimerade tonåringar

Hur hjälpa deprimerade tonåringar


Allvarligt kan deprimerade tonåringar ha återkommande tankar på självmord. Det är därför de bör uppmuntras att få hjälp om deras beteende varar i flera dagar. Enligt webbplatsen om Teen Depression sorgliga tonåringar är ofta arg, irriterad, fientliga och de kan dra sig tillbaka från familj och vänner. Professionell hjälp behövs ofta för att hjälpa en deprimerad tonåring. Depression kan uppstå hos tonåringar på samma sätt som det gör hos vuxna; med tonåringar, men beror de på vuxna att hitta dem hjälp.

Instruktioner

• Ha en läkare undersöka tonåringen. Han kan hänvisa din tonåring till en psykolog eller psykiater.

• Välj en psykolog eller psykiater som har erfarenhet och utbildning för att hjälpa ungdomar med depression.

• Har tonåringen ta något antidepressivt läkemedel som ordineras eller gå till någon terapi som föreslås. Många läkare rekommendera inte antidepressiva till tonåringar eftersom effekten på unga hjärnor är oklart.

• Söka hjälp från en residential behandling centrum specialiserat teen depression om problemet kvarstår. Dessa centrum fokusera på specifikt att hjälpa den tonåring depression och underliggande frågor.

• Uppmuntra din tonåring att använda färdigheter att klara han utvecklade under terapin så han inte bli deprimerad igen.