mynewspapers.net

Hur hittills samtidigt går igenom en skilsmässa

Hur hittills samtidigt går igenom en skilsmässa


Du går igenom en skilsmässa, men du känner behov av att datum. Detta kan förvandlas till en mycket komplicerad situation, beror på faktorer såsom rättsliga förfaranden och potentiellt skada känslorna av dina barn eller make/maka. Eftersom du är fortfarande lagligt gift i ögonen på lagen, är du inte tekniskt gratis hittills, även om den värsta konsekvensen, enligt webbplatsen skilsmässa advokatbyråer laddas med en förseelse för äktenskapsbrott, som kan hända i North Carolina. Med tanke på alla möjliga effekter av dating samtidigt går igenom en skilsmässa, såsom förklara situationen för dina barn eller den person du vill hittills, hjälper gör du det bästa beslutet.

Instruktioner

• Noga tänka över din situation innan man beslutar att datum, oavsett om du har träffat någon. Kommer din dating att användas mot dig av din make under äktenskapsskillnad? Kan det möjligen påverka barnets vårdnad eller dina barns känslor mot dig i allmänhet, om tillämpligt? Har du fortfarande känslor för din make och tror försoning kan uppstå? Dessa är några av de frågor som du måste ställa dig innan du överväger dating samtidigt går igenom en skilsmässa.

• Rådgör med din advokat om ditt beslut och diskutera alla möjliga förgreningar, om någon. Underrätta den behöriga domstolen där din äktenskapsskillnad äger rum av ditt beslut hittills, att notera att beslutet kom efter fördelningen av ditt äktenskap och att du inte såg andra människor samtidigt som fortfarande lever med din make.

• Vara beredd att ta itu med reaktionen av din snart-att-vara-ex-make och barn när du bryta nyheter. Du kanske vill överväga ingående hur du kommer att förklara ditt beslut att dem och varför du anser att detta är nödvändigt för dig vid denna tid.

• Diskutera din situation med den person du vill datum före att engagera sig för mycket. Informera någon som du är fortfarande lagligt gifta och går igenom en skilsmässa flera datum i kan komma som en chock, och personen kan känna sig ljög för genom underlåtenhet. Om du är fortfarande något av en bräcklig stat men ändå känna att dejta är rätt för dig, nämner detta till person.