mynewspapers.net

Hur hittills en separerad Man som inte är frånskild

Hur hittills en separerad Man som inte är frånskild


Innan du börjar äktenskapsskillnad, gifta många par experiment med en period av separation först. Avsikterna bakom separera kan variera kraftigt från förhållande till förhållande och även mellan makarna. Par kan försöka laga frågor i deras äktenskap och väljer att göra så separat men med stark avsikten att förena. Ofta en eller båda parter har beslutat att avsluta deras äktenskap och använder deras separation som ett speluppehåll innan slutföra skilsmässan. Om du har börjat dejta en separerad man, måste du vara säker att ni båda vill ha samma saker för din framtid tillsammans.

Instruktioner

• Innan du börjar dejta en separerad man, få en tydlig definition av sin nuvarande relation med sin fru. Om han är undvikande eller är tveksam till att vara tillmötesgående, som kan tyda på att han gömmer sig information om status för sitt giftermål.

• Be om han juridiskt separeras. Detta innebär att han och hans fru har in deras separation i domstol. Om han inte är rättsligt åtskild, fråga honom varför. Om han inte är rättsligt åtskild och delar ett hushåll med sin make, kan han inte avskiljas alls.

• Var noga med att han avser för sin relation med sin make att vara över. Om han och hans fru försöker förena, hon sannolikt kommer att visa dig som ett hot och kan bete sig hostilely mot dig. Dessutom kan han starta en relation med dig bara för att avsluta det, för att återgå till sitt äktenskap.

• Ta reda på om han och hans maka har enats om att dejta utanför människor under denna period av separation. Om de inte har, kan det skapa problem i er relation och i skilsmässoprocessen.

• Få klarhet om vad du vill från denna relation. Vill du gå mot äktenskap eller är du intresserad av en avslappnad relation? Att veta vad du vill ha kan vara avgörande för om dating en separerad man kan fungera för dig. Om du vill ha en seriös, engagerad relation, kommunicera att mannen du är dating och vara säker på att han vill ha det också. Om han bara lämnar ett äktenskap, kanske han inte är redo att engagera sig i en ny relation i en nära framtid.