mynewspapers.net

Hur hittar jag måla färg på en Picasso SX HDi?Att välja rätt färg färg bilen Picasso SX HDi, tillverkas av Citroen, gör skillnaden mellan en knappt märkbar finish och en som ser flammigt och oprofessionellt. Varje bil och lastbil har en platta monterad på det med kodnummer för färgen används i fordonet. Det tar bara några minuter att hitta och registrera din färg kod. Med koden vet så du får den färg som kommer att vara en exakt matchning.

Instruktioner

• Öppna förardörren helt och titta på pelaren, nära där gångjärnen fästa, leta upp koden färgplatta. Om du inte ser plattan, titta på pelaren där förardörren spärrarna, mellan fram- och bakdörrar.

• Skriv ner koden, som vanligtvis består av fyra bokstäver. Vanligtvis är tre sista är vad du behöver, beroende på året av bilen. Till exempel om KEBD visas på etiketten som färgkoden, är EBD delen av färgkoden som du behöver.

• Jämför färgkoden till en Citroen måla diagram, tillgängligt på de flesta auto paint återförsäljare eller på webbplatsen unika bilar och delar. Namnet på färgen färgen kan variera från vad som visas på din bil eller ditt fordons fakturan, men färgkoden beskriver hur färgen var blandad, inte färgens namn. Till exempel om bilens färg är juvel grön och koden är PAB paint återförsäljaren visar smaragdgrön med kod PAB, är dessa samma färger.