mynewspapers.net

Hur hittar jag levande släktingar gratis?

Hur hittar jag levande släktingar gratis?


Sök efter levande släktingar kan vara dyrt och tidskrävande. Om du någonsin förlorat en älskad eller om du försöker hitta släktingar som kunde ge information om ditt släktträd, finns det sätt att hitta din levande släktingar gratis. Inte luras av webbplatser som insisterar du bör betala för denna typ av tjänst, eftersom du ofta kan utföra åtgärder för att slå upp dina släktingar själv.

Instruktioner

• Sök ditt eget hem och dina föräldrars hem för familjen biblar, personbevis och gamla adressböcker. Ibland kan du spåra släktingar genom deras gamla adresser genom att prata med grannar och att ta reda på om de vet var dina släktingar har gått.

• Dokumentera alla resultat i en anteckningsbok eller datorn i en fil. Göra anteckningar där du hittat information och som gav information till dig. Granska filen regelbundet i fall du glömt information eller inte insåg att viss information kopplas samman.

• Kontakta anhöriga du vet och begära information om andra släktingar. Många av dina äldre släktingar vet hur man hitta människor du inte har talat med på ett tag. De kan också vet där den anhöriges barn finns och hur du kontaktar dem.

• Hitta släktingar på gratis nätverkssajter. Sociala nätverk webbplatser ofta hjälp människor återansluta till sina nära och kära. MySpace, LinkedIn och Facebook är exempel på sociala nätverkssajter. Sök ett namn med hjälp av "Sök"-fönstret i socialt. Knappen "begär vän" bredvid din släktings namn när du har hittat personen via Sök-knappen. Glöm inte att skicka ett meddelande med din vänförfrågan att låta dem veta vem du är. Detta är avgörande för att underlätta hennes oro för en främling att kontakta henne.

• Forskning din familj på det lokala biblioteket och via gamla tidningsklipp. Begära kopior av tidningen arkiv från Stadsbiblioteket som din familj kommer från. Tidningen kontoret bör också ha utgåvor av tidningen i sina arkiv.

• Använd släktforskning webbplatser att hitta din familj. Dessa webbplatser kan ibland gratis sökningar för familjemedlemmar och de kan ansluta dig med grenar av familjen som du inte har kommunicerat med ett tag. Webbplatsen genealogy.com är ett exempel på en webbplats som hjälper dig söka efter släktingar online och ett annat exempel är webbplatsen, hur man hittar en släkting gratis. (Se referenser)