mynewspapers.net

Hur hittar jag en stad av Amish människor som lever i Tennessee?

Hur hittar jag en stad av Amish människor som lever i Tennessee?


För alla utom de största Amish samhällena i USA--som de som klarar av att dominera Holmes County, Ohio, eller Lancaster County, Pennsylvania, inte kan du vanligtvis "Följ skyltarna" till de flesta Amish städer. De är inte som är intresserade av ditt företag. I Tennessee, dock har du flera ställen att leta efter en Amish hemman. Från och med juli 2011, staten hade 17 Amish kyrkor i fyra områden, den mest befolkade av som är i Ethridge. Runt varje kommer att vara diskret charm, unrushed karaktär och hand-spunnet varor och tjänster du söker.

Instruktioner

• Lära sig lite om den Swarzentruber sekten i Tennessee Amish tillhör. Detta kommer att ingjuta din resa med ett historiskt perspektiv och hjälpa dig att undvika kulturella missförstånd. Gruppen är bland de mest konservativa Pennsylvania nederländska ättlingar, undviker många mekaniska framsteg och andra världsliga contrivances, som allestädes närvarande orange trianglar som finns på baksidan av andra Amish sekter vagnar. Många Amish också kommer att täcka sina ansikten när att fotograferas, tro kanske symboliskt att kameran kommer att ta bort en liten bit av sin själ. Inte får påträngande med din fotoutrustning.

• Bekanta dig med Swarzentruber sättet av klänning och konstruktion. Detta kommer att hjälpa dig hitta dem när du hittar dem. Sina hus och lador är vanligtvis box-formade och rent vit med lite utsmyckning. Långa rader av enhetligt färgade kläder är ofta uppträdda till hörnet av hem. De bär ofta enkla skjortor och byxor eller klänningar. Männen bär stråhattar och skägg som är tunn på sidorna och yvig i fronten; kvinnorna bära motorhuvar och hålla håret i enkla bullar.

• Hitta på kartan en av de fyra områdena i Tennessee där Amish lever. Viktigaste gemenskapen är i Ethridge, mindre än två timmar söder om Nashville, utanför US Route 43. Du kan också hitta Amish kyrkliga distrikt i Bruceton, Huntington, Summertown och McKenzie. Besluta vilka gemenskapen kommer att göra för de bästa sightseeing.

• Leta efter tecken på Amish företag när du anländer till staden, som anger platsen för det omgivande samhället. Var extra försiktig när du navigerar ofta kuperade Tennessee vägarna för att hitta en Amish gemenskapen. dessa samhällen inte skulle använda orange säkerhet trianglar som andra använda. I Ethridge, hittar du ett postkontor, café, möbelbutiker, en buggy rida turistverksamhet och en Amish välkomna centrum. I andra mindre städer, kan du bara se en skylt eller två reklam färska Amish producera eller Amish Snickeri tjänster.

• Stadgan en buggy rida genom gemenskapen Ethridge eller köra runt denna gemenskap eller någon av de andra. Ser för Barnvagnar, uniformerade community-medlemmar och vägarna vegetabiliska står för ledtrådar som du kör igenom deras domän.