mynewspapers.net

Hur hitta telefon transportören som äger ett telefonnummer

Hur hitta telefon transportören som äger ett telefonnummer


Om alla den information som du har ett telefonnummer, kan du hitta telefonbolaget eller bärare för den telefon som Detaljer om vem som äger telefonen. Denna information är användbar om du är kallas av någon på ett nummer du inte känner igen. Du kan också vara intresserad av att ut transportören för ett antal någon du känner. Ofta, om de har samma transportören som du gör, kan du prata med den personen gratis.

Instruktioner

• Skriv ned numret som du vill hitta transportören. Om numret tillhör någon du vet, du kanske redan har det, men om du försöker ta reda på mer om ett nummer du inte känner, måste du skriva ner det när telefonen ringde.

• Välj en omvänd telefonen lookup service att använda. De flesta sådana tjänster är gratis, men inte alla omvänd telefon uppslagningar kommer att berätta för telefonnumret. Några som kommer att omfatta PhoneBooks.com och nummer-Finder.info (se resurser).

• Webbplatsen för omvänd telefonen lookup tjänsten du har valt. Skriv in telefonnumret du skrev ner och klicka på "Sök".

• Bläddra igenom tillgänglig information att hitta telefon transportören. Det kommer att visas bredvid "Telefon transportören" eller "Company."