mynewspapers.net

Hur hitta och köpa billigt bagagebrickor

Hur hitta och köpa billigt bagagebrickor


Oavsett om du reser med buss, flyg, tåg eller båt, kan korrekt ifyllda bagagebrickor göra skillnaden mellan hämtar Bagaget förloras eller glömd och aldrig se den igen. Fyll dem med ditt namn, telefonnummer och e-post, samt kontaktuppgifter till där du kommer att bo utanför hemorten. Det finns ett enormt utbud av bagagebrickor, från dyra med mässingsdetaljer och präglat läder, till billiga och glada. Så länge de är rimligt robust, Billiga och glada att göra jobbet lika bra som dyra.

Instruktioner

• Besluta om din budget. Försök att vara rimlig. Billigt är bra, men inte på bekostnad av användbarhet.

• Söka på Internet efter "billiga bagagebrickor." Avvisa de som är helt enkelt en bit av kortet med string gängade genom ett hål. De kommer bara inte vara robust nog. Taggar monterad i PVC innehavare är nog bra, även om läder eller kraftigt tyg är bättre om det passar din budget.

• Besöka lokala kedjar förgrena sig av billiga butiker som Poundland eller 99 p butiker. Många områden har också lokalt ägda butiker med samma stil som medborgare, och de är också värt ett besök. Dessa typer av butiker har en ständig omsättning på lager, så de kan eller inte kan ha vad du vill. De är mest sannolikt att ha Taggar som sommarlovet säsong metoder.

• Gå till din närliggande gatan marknaden. Besöka stånden som säljer diverse objekt. Du kan hitta vad du vill där. Gatustånd har den fördelen att du kan prova förhandling med stallholder att få en bra affär.