mynewspapers.net

Hur har en begagnad tepåse behandla Uppsvullna ögon?

Hur har en begagnad tepåse behandla Uppsvullna ögon?

Tanniner i te

Alla typer av te innehåller polyfenoler partiklar kallas tanniner. Tanniner, som fick sitt namn på grund av deras viktiga roll i garvning läderindustrin, är Blodstillande, vilket innebär att de har förmåga att krympa levande vävnad som mänsklig hud. Tanniner är vanliga i växtvärlden, men den typ som finns i te är kemiskt skiljer sig från andra sorter finns i Granatäpplen, jordgubbar, blåbär, choklad, rött vin och andra vanliga källor. En faktor som gör denna distinktion viktigt är att te tanniner innehåller ingen garvsyra, som är den kemikalie som används i garvning och i de flesta andra kommersiella tannin program. Egenskaperna för te tanniner är mestadels positiva för människors hälsa, men de kan hämma upptaget av järn när konsumeras i relativt stora mängder. Svarta teer arbeta snabbare på detta område än ljusare teer.

Hur tanniner arbete

När tannin molekylerna utsätts för proteinmolekyler, som de i mänsklig vävnad, de forma sig runt proteinerna och tygla dem. Vad som faktiskt sker i tepåse ögat behandling är att tanniner dra åt huden molekylerna i ögonen, cinching upp lös hud som har slokade under ögonen. Tanniner har denna förmåga, har de många andra hudvård och allmän hälsa applikationer. Tanniner används i behandlingar för brännskador, utslag, Bistick, diarré och hemorrojder. Hem skönhet modefluga med förberedelser H under ögonen som en sammandragande är också på grund av tanninhalten i populära hemorrojder behandling.

Hur förfarandet fungerar

För att ge dig själv en tepåse ögat behandling, måste du först använda två tepåsar precis som du skulle för att göra vanliga varmt te. För att undvika slöseri te, bör du göra detta när en annan te dricker är runt så att du kan tjäna två koppar. Om du gillar mycket starkt te, men kan då du brant två påsar i en kopp. Tepåsar behöver bara brant i ca 2 minuter, varefter de bör avsättas på en tallrik eller annan nonabsorbent yta svalna medan du njuter av ditt te. När tepåsar är sval vid beröring men fortfarande fuktig, luta dig tillbaka, blunda och placera en tepåse över puffy huden under varje öga. Lämnar denna kompress på plats i ca 15 minuter oftast producerar betydligt snävare ute och känsla hud, även om effekter kan ibland kännas och sett efter bara cirka 5 minuters blötläggning.