mynewspapers.net

Hur göra tysta golv bjälklag arbete?

Hur göra tysta golv bjälklag arbete?

Strukturera av träslag används

Hur göra tysta golv bjälklag arbete?


Effektiviteten av tyst golv bjälklag är främst deras dimensionell och strukturella enhetlighet. Traditionella bjälklag producera buller eller knarr på grund av inkonsekvensen i träslag används för golvet bildrutorna. Dessa träklubbor är benägna till skevhet, vrida och krymper, även när ugnstorkade, och detta producerar luckor runt spikarna mellan reglar och ytterhöljet. Dessa luckor producera buller. Tysta golv bjälklag skärs jämnt.

Installation

Tysta golv bjälklag måste vara korrekt installerat. För att förhindra gnissel, bör reglar passa tätt på galgen. Om du inte hammare naglarna ordentligt, det kommer att påverka den bärande av galgen. Detta kan orsaka hangaren att flytta så att gnisslande resultat. Också måste du placera sillplankan jäms med insidan ansikte stiftelsen balkens att förhindra gnissel. Korrekt installera underlayment för att förhindra poppar, klicka på ljud och knarr som kan uppstå under förändringar i luftfuktighet och temperatur. Använda en sopmaskin eller vakuum ta bort sågspån och skräp från undergolvet innan du installerar undergolvet. Tillmäta underlayment undergolvet genom spikning eller häftning.

Material

Bakåtkompilerade trä är mindre benägna att skevhet och expanderar. Detta trä består av core lövträ med plywood, HDF (High Density Fiberboard) och faner limmade ihop för att stabilisera strukturen, särskilt när den utsätts för fukt. Bakåtkompilerade trä som utnyttjar garanterar enhetlighet i storlek och form av timmer, vilket gör det möjligt att göra installationen mer nivå, jämfört med rent trä virke.

Användningsområden och fördelar

Använd tyst golv bjälklag för golv och tak. De fördelar som de visar för golvet installationer, som att förhindra buller och trä expansion, göra dem val-material för tak installationer. Tysta golv bjälklag är inte mottagliga för termiter och andra trä infestationer. Reglarna är också miljövänliga eftersom de använder mindre äkta trä.