mynewspapers.net

Hur göra mönstrad vävda Tablet armband med pärla & WireTablett eller kort vävning är en av de mest tillgängliga formerna av vävning. Lång tunn mönstrad flätor av tablet vävning är perfekt för att skapa armband. Gör ditt armband extra speciell genom att väva med pärlor och tråd. Koppar eller silver tråd är idealisk för vävning, liksom craft tråd. Craft tråd är emalj-belagda koppartråd och finns i ett brett spektrum av färger. Detta är ett bra sätt att lägga till färg och textur till din vävda fläta armband.

Instruktioner

• Förbereda tråd för varpen. Varpen avgör längden på vävda flätan. För att räkna ut hur länge du behöver, bestämma hur länge du vill armbandet, Lägg på 20 procent för utnyttjandet och lägga till en ytterligare 2 fot, som gör det möjligt för början och slutet av väva. Linda kabeln runt två objekt som ställs det nödvändiga avståndet isär, t.ex., två stolar. Knyt en bit snöre eller sladden runt trådarna i ena änden, att säkra trådarna, och skär den andra änden.

• Tråden väva kort i en S eller Z riktning enligt dina önskemål (det ingen spelar roll vilken väg du tråd dem så länge alla kort är gängade i samma riktning). Knyt änden med lösa kablar i en knut.

• Trä pärlor på tråd för inslaget. inslaget är kabeln som kommer att vävas från sida till sida. Om kabeln är på en stor spole är det bäst att varva väft kabeln runt en bit av kortet, göra passerar tråd genom varp tråd mer okomplicerat.

• Knyt ena änden av varpen ett stabilt objekt. Ett dörrhandtag eller stol fungerar bra. Hålla kvar den andra änden av varpen.

• Ta tag i den knutna änden av varpen och börja väva av passerar väft tråd genom varp trådarna. Vid första passet lämna ca 2" lös från väften. Detta kommer att få sydda med senare. Vänd på korten enligt ditt mönster.

• Lägga pärlor till vävning genom att rita fram pärlor på tråd och låta dem falla i önskad position. Bär på vävning. Vävning av kablarna kommer att svällas pärlorna på plats.

• Fortsätt tills armbandet har nått önskad längd, komma ihåg att ta hänsyn till storleken på spännet. Klippa ledning i vardera änden, ta bort kort och neaten ändarna av tucking i ändarna av tråd genom vävning för att befästa och djurhud dem. Fixa spännet på armbandet och det är nu redo att bära!