mynewspapers.net

Hur göra min Goalie Pads rotera

Hur göra min Goalie Pads rotera


Hockey målvakter som använder formatmallen fjäril kräver deras kuddar att rotera framåt när de hoppar på knä, så kuddar fortsätta att möta den shooter och pucken. Modernaste platt-front eller box-stil fjäril kuddar är utformade för att hjälpa i rotation processen. Ordentlig band är dock nödvändigt att säkerställa kuddar inte för hårt på den målvakt ben.

Instruktioner

• Centrum pad över din skate. Knyta de tå band igenom framsidan eller rygg hål under skate huven. Lämna tillräckligt slack för pad bo på din start när du återställer från fjärilen spara, men inte så hårt att den begränsar rotation.

• Dra åt remmen runt skate, bara hårt nog för att säkra pad. Dra åt andra bältet under skate boot på samma sätt.

• Skärpa de nästa två remmarna över vristen och kalv på samma sätt som boot banden. Kom ihåg att tillåta tillräckligt slack för att pad att rotera framåt som anklarna släppa i fjärilen.

• Fäst knee lock bältet ordentligt, men inte hårt. Lämna knä remmen bara lös nog så du kan känna det, men inte hårt. Lämna den övre lår remmen lös, eller ta bort den helt genom att dra det genom pad. Observera att din remmar successivt glesare eftersom de går upp pad.

• Testa rotation genom att släppa in fjärilen. Kom ihåg att köra knäna ner tillsammans. Inte hoppa in i placera, eftersom detta kommer att orsaka kuddar att hamna med framsidan nedåt.

• Finjustera band på pad, tills pad roterar framåt som du släpper i fjärilen. Lossa eller dra åt vristen och kalv banden som behövs om pad inte återgår till framåtriktat på återhämtning.